Dissabte 17 de Març de 2018

-Més Onda, tots junts :: Diario de un Ondense :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Diario de un Ondense
Diario de un Ondense
Por Salva Aguilella

Més Onda, tots junts

01/05/2015
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Al llarg d'estos últims quatre anys l'equip de govern d'Onda hem centrat la nostra prioritat en crear llocs de treball, en augmentar la igualtat d'oportunitats i en millorar la nostra ciutat. I els resultats són visibles després d'esta legislatura: hi ha més ocupació, millor educació i sanitat. Hem invertit en talent i en innovació, hem dinamitzat la cultura, l'esport i hem convertit la ciutat en un referent de ciutat saludable, amb més serveis per a tots.

Però volem més Onda. Hui estem en el camí del creixement, hem aconseguit donar la volta a una situació que heretarem amb destrucció d'ocupació i falta d'idees. Només amb responsabilitat, treball diari i constància hem aconseguit eixir avant, amb una gestió responsable, transparent i eficient per a recuperar l'estabilitat econòmica i institucional.

El PP d'Onda som el futur, les solucions per als onders, la renovació. Consolidar els canvis per a la recuperació econòmica i per a seguir, des de l'orgull i l'amor per Onda, creixent, innovant, estant al costat dels veïns: jóves, majors, dones i hòmens, xiquets, dependents i persones amb discapacitat.

Per a això, amb la participació de tots, hem preparat un programa de govern amb 215 propostes amb la finalitat de continuar millorant Onda, d'estar a l'altura del que els onders mereixen. El programa és un full de ruta, la guia per als pròxims quatres anys però el verdader objectiu és atendre les necessitats de tots els onders allà on es produïxen i quan apareguen. Tots junts.

www.salvaaguilella.es


  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil