Diumenge 22 de Abril de 2018

-Onda, una ciutat centrada en la creació de treball :: Diario de un Ondense :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Diario de un Ondense
Diario de un Ondense
Por Salva Aguilella

Onda, una ciutat centrada en la creació de treball

08/04/2015
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'esforç de tots els onders, emprenedors, autònoms, empresaris i treballadors ha aconseguit que Onda hui estiga en el camí del creixement econòmic i la creació d'ocupació. I l'equip de govern popular de l'Ajuntament d'Onda hem estat al costat de tots ells per a aconseguir l'objectiu.

La recuperació econòmica s'està consolidant i tots els indicadors econòmics mostren un avanç positiu, una reactivació econòmica de tots els sectors productius i el sector turístic com nova font d'ingressos. En l'anterior legislatura del tripartit es va produir la major destrucció d'ocupació de la història en Onda, es van eliminar 2.600 llocs de treball i les arques municipals teníen un dèficit de més de 8 milions de tresoreria. El treball que els ondenses ens van encarregar als populars, per tant, no era fàcil. Hui en Onda treballen més de 8.000 veïns, gràcies a la creació durant esta legislatura de 400 nous llocs de treball.

Per a això, en Onda hem demostrat dos coses: que des d'una administració local es poden fer moltes coses per a reactivar l'ocupació i dos, que sense l'esforç de tots els onders res hauria sigut possible.

Els programes econòmics de l'Ajuntament s'han centrat en els emprenedors, amb ajudes per a la creació de més de 170 empreses, centrats en el talent dels innovadors, en la formació i en la inserció laboral amb la participació directa en més de 1.700 contractes. Encara queda molt per fer, però hem assentat les bases perquè la millora siga imparable. A més hem dissenyat estratègies per als distints sectors econòmics: el sector del taulellet amb incentius fiscals o el pla de Rehabilitació de Vivendes, acordat amb els empresaris del sector i els constructors, la rebaixa d'impostos a tots...

En el sector servicis s'han impulsat mesures apostant pel turisme, el comerç i l'agricultura. Des de l'Ajuntament s'han creat les primeres beques per a formar els joves d’Onda i que tinguen més oportunitats per a obtindre una ocupació adequada al seu alt nivell educatiu, programes d'ocupació junt amb altres administracions o iniciatives d'impuls a la contractació. Un esforç que comença a tindre resultats, s'ha aconseguit molt en molt poc de temps, però no és prou. Encara queda molt per fer i el pròxim repte que aconseguirem en els pròxims mesos, tots junts i amb determinació, és convertir a Onda en un referent econòmic i de creació de noves oportunitats, de prosperitat per a tots els veïns.

www.salvaaguilella.es


  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil