elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Un polític, un únic sou dels seus càrrecs públics

    Els populars impedirem, si els veïns d’Onda ho dessideixen en les eleccions de maig, que ningun polític de l’ajuntament del nostre poble puga cobrar dos sous com a polític. Des del nostre partit ja ens vam auto-imposar esta decisió esta legislatura i ara volem evitar casos com els dels socialistes Juan Miguel Salvador o Enrique Navarro, que han acumulat al seu sou d’alcalde o de regidor, el de diputat.

    Els polítics hauriem de donar exemple, per què en política hem d’estar per servir als ciutadans, no per a servir-nos.

    Ningun polític de l’ajuntament d’Onda podrá acumular dos o més sous per ocupar distints càrrecs en les administraciones públiques, si el Partit Popular guanya les pròximes eleccions municipales en la ciutat.

    Els populars, com he explicat abans, ja ens vam imposar esta norma esta legislatura, però ara ho portarem al nostre programa electoral per a què ni l’alcalde ni ningun regidor de cap partit polític puga acumular dos retribuciones per tindre representación política en dos administracions diferents.

    Els polítics hauriem de donar exemple i demostrar que estem en política per a servir, no per a servir-nos. No pot ser que el comportament d’uns en el nostre ajuntament, embrute la imatge de regeneració democràtica per la que hem treballat altres durant estos últims quatre anys.

    El cas dels anteriores alcaldes socialistes.

    Amb la nostra proposta electoral, el PP evitarà situacions com les que s’han produït en les últimes legislatures en les files del PSPV-PSOE d’Onda. I és que Juan Miguel Salvador ha acumulat les retribucions de diputat a les d’alcalde, primer, i a les de regidor, després. I Enrique Navarro va fer el mateix mentre va ser alcalde.

    Si els populars guanyem les pròximes eleccions a Onda, els polítics de l’ajuntament que tinguen dos càrrecs públics, només podran cobrar d’un, així es que hauran de renunciar a totes les retribucions d’un dels dos càrrecs.

    Amb la nostra proposta, no impedirem que ningun polític del consistori puga tindre responsabilitats en altres administraciones i defense en més d’un lloc els interessos d’Onda. Simplement, si això passa, haurà d’elegir entre les dos retribucions, no podent-les acumular.

    La setmana pasada ja vaig anunciar que limitaré el meu mandar a un màxim d’una legislatura més. I al principi de ser escollit alcalde ja em vaig rebaixar el sou en 12.000 euros a l’any repecte a Juan Miguel Salvador, i en 16.000 respecte d’Enrique Navarro.

    A més, només arribar a l’alcaldia també vaig renunciar a cobrar dietes, un concepte mitjançant el qual els socialistes Juan Miguel Salvador y Enrique Navarro es van repartir només en l’anterior legislatura 10.000 euros!

    Faig referència a tot això, per què, com he explicat abans, sóc dels que pensa que els polítics estem per a servir, no per a servir-nos. I per això mateix hem de donar exemple.

    Nosaltres ho hem fet en esta matèria esta legislatura. Ara, si els onders ho decideixen en les eleccions de maig, ho faran tots els polítics de l’ajuntament d’Onda.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    comentario 1 comentario
    Vicent Bosch i Paús
    Vicent Bosch i Paús
    01/04/2015 02:04
    Perfecte.

    I l'únic salari no superior a 28.000'00 euros anuals en mà!

    Subir