elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Pedra a pedra, anem fent paret

    No són xifres, encara, per baixar els braços. No són xifres encara per estar completament satisfets. No són xifres encara per celebrar res. Però, les dades oficials de l’atur, un mes més, demostren que, a Onda, hem encertat en les polítiques que hem posat en marxa en este sentit.

    Si el tripartit va multiplicar per cinc el nombre de desocupats en el nostre poble (van començar la legislatura amb 668 aturats i la van acabar amb 3.177), ara hem aconseguit reduir-lo a les xifres de febrer de 2009.
    Els 2.769 desocupats a Onda encara en són molts, però són 79 menys que el mes passat, 104 menys que el mateix mes de l’any anterior, 408 menys des de que vam arribar al govern i les millors dades des de fa sis anys.

    Ja portem més d’un any seguit baixant l’atur al nostre poble mes a mes, si el comparem amb el mateix mes de l’any anterior.

    Anem pel bon camí i ara els veïns d’Onda hauran de decidir en les eleccions de maig si aposten pels tres partits (PSPV-PSOE, BLOC i AMI) que van multiplicar per cinc la desocupació al nostre poble, o donar continuitat als qui estem aconseguint, amb totes les iniciatives que hem posat en marxa, baixar l’atur al nostre poble.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir