elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Onda es juga molt el 25-M

    Perdoneu que aprofite estes primers línies del meu article d’opinió per mostrar, com ja he fet també mitjançant les xarxes socials, el meu condol als familiars i amics d’Isabel Carrasco, així com als nostres companys de partit del PP de Lleó. Ha estat un assassinat brutal, que ens ha deixat a tots bocabadats.

    Crec que el millor que podem fer ara tots els que treballem des de la vida pública és dedicar-li els nostres esforços, com segur ella hauria dedicat en esta campanya electoral.

    Per què en estes pròximes elecciones europees ens juguem molt. També Onda.

    Seguir en la bona direcció o tornar a la recessió

    Ens juguem consolidar un canvi de tendència al nostre país i a Onda o tornar al passat, a la recessió i a la continua destrucció de llocs de treball.

    A Estrasburg es decideixen coses molt importants per als onders.

    Des de les ajudes al taulell, infraestructures necessaries per a les nostres empreses com el corredor mediterrani, subvencions als nostres agricultors, ajudes per a beques o mediambientals, I+D+I, etc…

    En les pròximes elecciones europees tens l’oportunitat de votar a un partit que defensa la unitat de Espanya i que la defensa en qualsevol part del territori o a d’altres que treballen per la separació o que defensen coses diferents en funció del territori on estan. És moment de posar-li una barrera als valencians entre el nostre territorio i la resta de Europa?

    Més per a Onda

    En les pròximes elecciones pots votar a un partit fort, que defensa els interesos d’Espanya, dels valencians i d’Onda o a d’altres que es fan xicotets quan negocien amb Europa.

    Un exemple, en 2007, Zapatero va negociar per a la Comunitat Valenciana uns fons estructurals per valor de 793 milions d’euros, és a dir, un 53% menys que en la anterior negociació, en la que es van aconseguir 1.701 milions.

    Rajoy, en 2013, va aconseguir 974 milions d’euros, és a dir, un 22% més del que Zapatero.

    Amb els diners que es negocien a Europa, per exemple, a Onda, en 2014, s’ha semipeatonalitzat el carrer Castelló, s’ha reduït el trànsit que soportaven els veïns i s’ha millorat el clavegueram. També es semipeatonalitzarà el Pla i s’ha fet un mirador en la part est del castell, entre d’altres actuacions.

    Els populars hem tret a Espanya de l’UVI, que és com la vam heretar, i ara hem aconseguit mantindre-la en planta. A Espanya, ara, hi ha menys atur, menys dèficit, millor finançament públic…. com a Onda.

    En el poble, a més, hem reduït considerablement el sou dels polítics i hem renegociat els contractes sobredimensionats que havia deixat signats l’anterior alcalde socialista.

    Fem poble

    A Onda, esta legislatura, hem fet poble. I l’hem fet amb el nou Raval, el segon centre de salut que s’està construint, el nou col.legi Pius XII, les millores a la plaça San Cristóbal, els parcs infantils de Cristo Rey i del 8 de març, amb més places d’aparcament per als onders….

    A Onda, per exemple hem baixat l’atur en 249 persones este últim any, quan durant la passada legislatura es va passar de 674 a 3.575.

    A Onda, hem tancat els últims tres anys amb balanços positius, per què ara no es gasta més del que s’ingresa. La passada legislatura, de fet, es van gastar més de 20 milions d’euros de més dels que es van ingresar.

    Onda és ara una referència en el nostre país en materia de Benestar Social, com ho demostra la quantitat d’ajuntaments de tot el país i de tots els partits polítics que s’han interessat per les contraprestaciones socials i l ‘Onda sin desahucios’.

    A Onda hem diversificat l’economia convertint el turisme en un altre dels motors del municipi. Sense anar més lluny, l’any passat 20.000 persones van visitar el museu del Taulell i més de 36.000 van realitzar visites al Castell.

    Ara està en les teues mans reforçar la bona direcció en la que ens vam col.locar a Onda ara fa tres anys i a Espanya en fa dos. O, pel contrari, tornar a la recessió.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir