elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Amb el comerç d'Onda

    Esta setmana passada hem conegut les xifres econòmiques de la III edició de la Ruta de la Tapa i del gin-tònic. L'impacte econòmic ha suposat uns ingressos superiors als 56.000 euros per als locals del poble que han decidit participar.

    Els responsables de l'Associació de locals d'hosteleria d'Onda (Hosturionda) l'han qualificada de satisfactòria per la dinamització econòmica que els ha suposat als locals que han participat.

    L'ajuntament ha col.laborat amb esta iniciativa, com en tantes altres d'Hosturionda, en la promoció publicitària de l'esdeveniment. Ès a dir, en que els veïns d'Onda i dels pobles del voltant conegueren la iniciativa. Publicitat que, per cert, tant critica el PSPV-PSOE d'Onda.

    A més, tot i la complicada situació econòmica de l'ajuntament que vam heretar, amb un deute de huit milions d'euros i un pressupost sensiblement inferior, hem tingut clar des del principi que haviem d'estar al costat dels comerços locals. També dels bars i restaurants. És per això que, tot i la crisi, Hosturionda ha anat rebent cada any una subvenció major.

    Gràcies a estes subvencions es poden posar en marxa iniciatives com la de la Ruta de la Tapa i el gin-tònic que, en boca dels responsables d'Hosturionda, va servir per salvar el mes de novembre. En definitiva, per mantindre llocs de treball al poble. Eixe és el resultat final que busquem quan subvencionem una associació com Hosturionda o quan invertim en publicitat en els mitjans per donar a conèixer les activitats que fan els notres comerços.

    Este passat dissabte també es van posar a la venda els abonaments culturals que, al preu de 25 euros, incloïen quatre obres de teatre al Mónaco.

    Tots els abonaments es van vendre en només unes hores, el que suposarà que el Mónaco registre en 2013 pràcticament 30 plens absoluts, una fita inèdita fa només uns anys.

    Al marge de la satisfacció que em produeix vore el suport dels veïns a la programació cultural de l'ajuntament, he de dir que la programació cultural fa que el cap de setmana els veïns tinguen més activitat al carrer i així beneficie als bars i restaurants del poble.

    És una manera més d'ajudar també a consolidar i crear llocs de treball en el sector hosteler del nostre poble.

    Per cert, ara que arriba Nadal, és un bon moment per recordar que comprant en Onda, ajudem a consolidar i crear llocs de treball al poble.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir