elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Apostem per la formació i per les empreses locales

    Setembre és sinònim de tornar a la normalitat de “la vuelta al cole”. A l'ajuntament d'Onda tenim clara una prioritat: les generacions de xiquets i joves que ara estan estudiant són el futur del nostre municipi i d'ací la nostra aposta per la formació.

    A Onda hem fet un gran esforç inversor, el més important de la història del nostre poble, per a què entre en funcionament el Banc de Llibres, amb 125.000 euros destinats a les llibreries locals i que alleujaran les economies domèstiques dels onders.

    També hem aconseguit que este curs s'amplien un 20% les places a l'Escola Oficial d'Idiomes a Onda, aconseguint el nivell d'anglès avançat, en una clara aposta per millorar les possibilitats formatives dels onders.

    A més, hem invertit 90.000 euros en millorar la seguretat al voltant dels col.legis i instituts d'Onda per empreses locals, a la vegada que hem sol.lucionat el greu problema que existia a la foradada del carrer Metge José Llidó.

    Inversió en formació i contractació de les empreses locals són dos dels pilars del programa electoral amb el que em vaig presentar a les passades eleccions i, per tant, el llibre de ruta sobre el que actuem i que ens ha ajudat a reduir la desocupació a Onda en més de 100 persones en l'últim any. Del que fem ara depèn el nostre futur i és per això la nostra decidida aposta.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir