elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

Ocupació

    Analitzant les dades d'atur a l'Alcora, podem observar que des de maig de 2011 on hi havia un nombre de 1.205 aturats a l'Alcora (data de les passades eleccions municipals) hem passat a tenir 1.253 aturats al març de 2013. Es a dir, ha passat quasi 2 anys, han hagut canvis de govern, han hagut retallades en serveis bàsics i socials, pujades d'IBI local, pujades d'IVA, pujades d'IRPF... Tot açò dient que ho feien per responsabilitat i per generar llocs de treball i la cosa no sols no ha millorat sinó, que a l'Alcora ha empitjorat en 48 persones més a l'atur. 48 famílies més que ho estan passant malament.

    EL Pla d'Ocupació Local i Social, a l'Alcora va sorgir en 2012 a proposta del BLOC-COMPROMÍS, i va donar ocupació a 27 persones en risc social que van fer tasques en benefici de la població, es a dir, es van dedicar a feines municipals, ajudes de neteja en zones industrials i rurals, etc. No sols cal dir que esta feina haguera costat més diners, i per tant la inversió ens ha estalviat diners a la població.

    Als pressupostos de 2013 des del BLOC-COMPROMÍS hem assegurat que és triplique la partida del Pla d'Ocupació Local i Social, i fent comptes ràpids donaran ocupació a quasi 100 persones. Fent esta inversió, ajudarem a molta gent que ho necessita, i com ho fem amb impostos de tots els alcorins, també redundaran en millores per a tots els alcorins.

    Esta és la manera de concebre la gestió pública, en benefici de les persones, és l'economia del be comú, l'economia al servei del poble. A l'Alcora amb una esmena de BLOC/COMPROMÍS s'està aplicant esta mesura, a Betxí on governa el BLOC també s'està aplicant. El nostre compromís és amb el ciutadà.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir