Dilluns 21 de Maig de 2018

-L´Alcora primer :: El meu compromís :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

L´Alcora primer

11/10/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Si la situació no és prou complicada per a empresaris, treballadors, emprenedors, aturats, depenents, etc, en aquestos moments, sembla que estiguem instal·lats en una caiguda lliure sense fí. No passa gaire temps en que s'assabentem que van a fer un nou ERO en alguna taulellera, que un comerç ha tancat, que famílies nouvingudes a l'Alcora decideixen tornar a casa perquè ací no veuen futur. De fet, esta depressió col·lectiva s'ha traslladat a les passades Festes del Crist, doncs la participació ha caigut moltíssim respecte d'anys anteriors.

I què fan els nostres governs al respecte? A l'Alcora, el PP encara no ha donat mostres de tindre cap recepta de les que anunciava que posaria en marxa en la campanya electoral. De fet, una vegada posats a governar, les propostes del PP brillen per la seua ausència. Per aquest motiu, això de PP=TRABAJO, fa més riure que altra cosa, bé, perdó, la cosa no està per riure.

A nivell de la Diputació, ningú ho sap, ja que és prescindible i sobra, una despesa menys.

Del Govern Valencià, quasi millor ni parlar, ja que si van pagant el que han deixat a deure durant el govern del PP, quasi sembla un miracle. I ara, vaig al Govern de l'Estat. Les últimes mesures, entre d'altres, han sigut la pujada de l'IVA (tan criticada a Zapatero), d'una manera més dura que l'anterior i una nova taxa per al gas natural que castiga si cap més al sector del taulell en concret.

El sector del taulell, que tant ha aportat al conjunt de l'Estat, ara no sols no ha rebut cap pla específic, sinó que se'l castiga amb les contínues pujades d'IVA, i noves taxes al gas natural. A aquest pas caldrà pensar en fer manifestacions i marxes a l'estil del sector del carbó perquè açò ho estan afonant i el PP és el principal responsable. Esta terra es mereix governs que pensen en els seus ciutadans i no en el seu partit, aquest és el meu COMPROMÍS, L'ALCORA PRIMER.

El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
08/08/2012
Independència
 
  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil