Dijous 22 de Febrer de 2018

-BLOC = Treball :: El meu compromís :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

BLOC = Treball

04/07/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
Ja se que no soc gens original, que aquest eslògan el va utilitzar el PP a les passades eleccions municipals del maig de 2011, (això sí, ho van fer en castellà, PP=TRABAJO), i espere que ningú em demane drets d'autor, però el que és més important, ha passat un any des de que van prometre que amb el canvi a un govern del PP a tots els nivells de les administracions, el treball milloraria, i la veritat siga dita, que no vull ni entrar a valorar-lo perquè fa riure.

Des del BLOC de l'Alcora vam optar per un altre eslògan de campanya:”FUTUR, EFICIÈNCIA I SERIETAT”. FUTUR: perquè creem en l'Alcora, en la seua indústria i els alcorins eixirem d'esta CRISI com ho hem fet en altres ocasions. EFICIÈNCIA: paraula clau, ja que és el que cal aplicar a les administracions públiques, ho hem demanat durant l'anterior legislatura en forma de contractes de manteniments (estalvi de més de 200.000 € anuals), estalvi de recursos energètics, etc. Hi ho anem a fer en esta legislatura encara més. Però ara vull centrar-me en la tercera paraula: SERIETAT.

SERIETAT: l'equip de persones que conformem la direcció del BLOC/COMPROMÍS de l'Alcora, sempre ens hem caracteritzat perquè treballem des de la seriositat, el rigor i el sentit comú. Però altres partits com el PP, no pareix que els importe massa no ser seriosos. Ara m’explique, en un any de treball i uns pressupostos presentats això de PP=TRABAJO, no és massa seriós. Ni en campanya van explicar com anaven a crear treball, ni en un any han fet quasi res. Bé, sols han presentat unes ajudes adreçades a emprenedors...

No serà que com no saben com crear treball, la qüestió és esperar a que escampe la boira i el teixit productiu comence a funcionar de nou? El BLOC/COMPROMÍS amb les nostres ESMENES al pressupost hem millorat substancialment el que l'Ajuntament destinarà a OCUPACIÓ. Potser, si nosaltres haguérem sigut menys seriosos, i haguérem utilitzat en campanya BLOC = TREBALL ara seriem més de 2 regidors a l'Alcora, això sí, no seríem el BLOC, seríem un altre partit.

El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
  • Currently 3.03/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 3.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil