Divendres 20 de Abril de 2018

-Minoria minoritzada :: El meu compromís :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Minoria minoritzada

04/06/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
Des que el Govern de la Generalitat ha donat com a bona la instal•lació de la INCINERADORA de REYVAL a l’Alcora, ara, tan sols ens queda que els tribunals donen la raó a l’Ajuntament de l’Alcora i a tota la ciutadania. Des de BLOC-Compromís no ens hem quedat de braços creuats, i tant Enric Nomdedeu, demanant que la Diputació es persone als tribunals en contra de la incineradora, com Josep Maria Pañella demanant a les Corts que paralitzen esta instal•lació, seguim treballant i treballarem des de l’àmbit polític per parar esta instal•lació que no vol la població, ni ha volgut mai el BLOC-Compromís.

Portem quasi un any de lluita i encara hi ha comportaments que no entenc. El PSOE fa 2 anys (per març de 2010) va llançar la tovallola, i va decidir no fer cap al•legació més, que en les que havien fet era suficient, segons el PSOE, no valia per a res seguir al•legant i era tirar els diners (en concret uns 6.000€). Però en canvi, el que no valia en temps del seu govern (PSOE), s’ha convertit des de fa quasi un any (govern del PP), en fer tot el possible per aturar-la: fer manifestacions, posar-se darrere de pancartes, (quant més grans i vistoses millor, i sobretot a primera fila), posar-se samarretes, gastar-se tots els diners que facen falta (ja en portem més de 100.000€)... Que volen que els diga, ni ho entenc, ni em quadra.

A banda d’estos irresponsables (PSOE), que ens han portat el problema, ens trobem amb els que no ens han volgut traure, el PP, ja que ho porten al seu programa electoral, volen la INCINERACIÓ i no han tingut la voluntat de votar la proposta del BLOC-Compromís per aturar la incineradora. Els seus representants a l’Alcora estan en una situació molt complicada, ja que s’han posat del costat del poble en contra de la incineradora a l’Alcora, però pertanyen al PP, i al seu programa porten la INCINERACIÓ. En aquest escenari, si no continuen amb la determinació que demostren ara poden encontrar-se amb un govern en minoria minoritzada. Supose, que els militants del PP i PSOE hauran demanat explicacions i responsabilitats als seus representants a l’Alcora. Mentrestant, UNITAT POLÍTICA SÍ, PERÒ SENSE HIPOCRESIA. Des del BLOC-Compromís seguim informants i treballant, aquest és el meu COMPROMÍS.

El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil