Dissabte 27 de Maig de 2017

-Preparats per transformar Cocentaina :: La Palestra :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
La Palestra
La Palestra
Jordi Pla - Concejal de 03820-Compromís Cocentaina

Preparats per transformar Cocentaina

24/05/2017
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Passada la primera part de la legislatura, és palpable entre la ciutadania un descontent amb l’acció de l’equip de govern del Partit Socialista. Un PSOE que ha sigut l’encarregat d’encapçalar i pilotar l’Ajuntament, amb diferents encerts de gestió i amb diverses errades d’execució, des del començament de la democràcia fins al dia de hui. Un llegat del que hem de traure tots els aspectes positius per rellançar la nostra Vila.

Cocentaina necessita un nou impuls. Un nou relat. Un despertar. Lideratges pròxims, ètics i sincers que abracen un projecte ambiciós de poble del segle XXI. Un projecte de poble basat en el talent i la faena. Un suport clar i decidit a la indústria per oferir estabilitat a les actuals empreses i afavorir-ne la creació de noves. Un impuls, d’una vegada per totes i de veritat, al sector turístic, comercial i cultural. Crear llocs de faena i oportunitats per a la nostra gent! Optimitzar l’ajuda i els serveis a les persones que pitjor estan passant-ho. Una millora en el manteniment i la imatge dels carrers i dels parcs. Exigir que Cocentaina estiga neta i com toca! Principis claus i irrenunciables en la Cocentaina Futur que estem treballant des del Col·lectiu-Compromís!

No ens podem resignar a perdre oportunitats. Per a d’això, és imprescindible deixar enrere la política de titular. Deixar enrere les paraules buides i les ineficients accions. Abandonar el “mucho pose y poco poso”, que explica molt bé un catedràtic de Geografia de la Universitat d’Alacant, per construir una Cocentaina amb igualtat d’oportunitats per a tots els socarrats. Un projecte transversal de poble per superar els reptes globals i les incerteses que tenim per davant. Gestionar bé.

En definitiva, Cocentaina necessita il·lusionar-se. Il·lusionar-se amb un projecte de poble potent, coherent i realista del segle XXI. Il·lusionar-se amb un projecte polític i amb un equip de persones moderades i formades que somien amb millorar el nostre entorn. Confiar i creure en les nostres capacitats com a societat per aconseguir fer una Cocentaina referent de les Comarques Centrals Valencianes. Un retrobament entre les institucions i la ciutadania. Una nova història que hem d’escriure junts. Molts treballem de forma humil per fer-ho possible. I tu? T’animes? Ho fem? Cocentaina ho mereix.

La Palestra
22/05/2017 - Toni Francés - Alcalde de Alcoi
El treball seriós i rigorós dóna els seus fruits
 
16/05/2017 - Ana María Cerdán - Presidenta Provincial de Vox Alicante
Por el humo se sabe dónde está el fuego … ¡o no!
 
15/05/2017 - Rafael Montava - Portavoz de PP en el Ayuntamiento de Cocentaina
La Conselleria de Agricultura y las subvenciones al olivar
 
12/05/2017 - Miguel Abril - Director de Mater Dei
La Concertada es un derecho
 
10/05/2017 - José Joaquín Hernández - Alcalde de Dolores
Tres años de gestión municipal y desarrollo sostenible. Porque nos importa Dolores
 
03/05/2017 - Juanjo Cornelles - Ciudadanos Benicarló
Los últimos mohicanos
 
  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 0.0/5

Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil