elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Jordi Pla - Concejal de 03820-Compromís Cocentaina
La Palestra - RSS

Preparats per transformar Cocentaina

    Passada la primera part de la legislatura, és palpable entre la ciutadania un descontent amb l’acció de l’equip de govern del Partit Socialista. Un PSOE que ha sigut l’encarregat d’encapçalar i pilotar l’Ajuntament, amb diferents encerts de gestió i amb diverses errades d’execució, des del començament de la democràcia fins al dia de hui. Un llegat del que hem de traure tots els aspectes positius per rellançar la nostra Vila.

    Cocentaina necessita un nou impuls. Un nou relat. Un despertar. Lideratges pròxims, ètics i sincers que abracen un projecte ambiciós de poble del segle XXI. Un projecte de poble basat en el talent i la faena. Un suport clar i decidit a la indústria per oferir estabilitat a les actuals empreses i afavorir-ne la creació de noves. Un impuls, d’una vegada per totes i de veritat, al sector turístic, comercial i cultural. Crear llocs de faena i oportunitats per a la nostra gent! Optimitzar l’ajuda i els serveis a les persones que pitjor estan passant-ho. Una millora en el manteniment i la imatge dels carrers i dels parcs. Exigir que Cocentaina estiga neta i com toca! Principis claus i irrenunciables en la Cocentaina Futur que estem treballant des del Col·lectiu-Compromís!

    No ens podem resignar a perdre oportunitats. Per a d’això, és imprescindible deixar enrere la política de titular. Deixar enrere les paraules buides i les ineficients accions. Abandonar el “mucho pose y poco poso”, que explica molt bé un catedràtic de Geografia de la Universitat d’Alacant, per construir una Cocentaina amb igualtat d’oportunitats per a tots els socarrats. Un projecte transversal de poble per superar els reptes globals i les incerteses que tenim per davant. Gestionar bé.

    En definitiva, Cocentaina necessita il·lusionar-se. Il·lusionar-se amb un projecte de poble potent, coherent i realista del segle XXI. Il·lusionar-se amb un projecte polític i amb un equip de persones moderades i formades que somien amb millorar el nostre entorn. Confiar i creure en les nostres capacitats com a societat per aconseguir fer una Cocentaina referent de les Comarques Centrals Valencianes. Un retrobament entre les institucions i la ciutadania. Una nova història que hem d’escriure junts. Molts treballem de forma humil per fer-ho possible. I tu? T’animes? Ho fem? Cocentaina ho mereix.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir