elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Rosa Ventura - Concejala de Políticas de Ocupación de Nules
La Palestra - RSS

Una política sense sentit

    La política dels partits neoliberals, entre aquests el PP, com tots sabem aposten per la privatització dels serveis públics, segons ells la raó d'aquesta privatització és que la gestió privada és més eficient que la gestió pública.

    En concret a l'Ajuntament de Nules ens trobem en el cas que tenim empreses que ens presten alguns serveis municipals a les quals paguem el sou als seus treballadors, més el contracte de l'empresa i l'IVA, la qual cosa es tradueix en un sobrecost d'un 41% per a les arques municipals.

    Algú pensa que aquesta manera de fer política té sentit? Aquesta política sense sentit ens porta a la impossibilitat de cobrir llocs de treball que estant buits per motius de jubilació o de baixes, que a la llarga es tradueix en una minva considerable de treballadors per a donar servei a la ciutadania.

    L'Ajuntament de Nules se sent impotent amb aquesta situació però davant d'això, i davant de totes les dificultats que tenim per a poder contractar l'any 2016, hem reprès la contractació pública, dins dels límits establits, en serveis essencials com ara la neteja o la jardineria; a més, per a l'any 2017 continuarem la mateixa línia d'actuació en altres departaments.

    L'equip de govern des del començament va apostar per la creació d'ocupació i així ho estem fent. Però trobem a faltar el suport d'institucions com la provincial, que enguany ha deixat fora de la concessió de beques de formació les poblacions de més de 10.000 habitants. Per tant, Nules, com altres municipis de la província de Castelló, no hem pogut acollir-nos-hi, una altra política sense sentit i a més discriminatòria. A més, la institució que representa tots els castellonencs no ha convocat el denominat Pla Conjunt que ajudava molts pobles a pal·liar l'atur.

    No entenem aquestes polítiques i des de l'Ajuntament de Nules continuarem treballant i acollint-nos a totes les ajudes per a la creació d'ocupació.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir