elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por José Megias Vergés
La Columna de Jomeve - RSS

El vell i el nou (els cignes negres existeixen)

    Aviat arribessin les eleccions municipals i comencessin a marcar un nou ordre en la política,els ciutadans veuen que les ideologies d'esquerra i dreta s'estan quedant obsoletes i estan optant pel vell i el nou ,en poques paraules comencen a pensar en els miracles. Els que van prometre canviar les coses s'han quedat "anquilosats" i generadors de mes del mateix. Els partits que fins ara eren intocables han pogut veure com el sòl on reposaven tranquil•lament s'ha començat a moure. El PP i el PSOE estan sent abandonats d'una banda molt important dels seus votants ,ERC li ha llevat protagonisme al CIU. Quan el pastís comença a ser petita molta gent es queda sense menjar. El populisme aquesta arrelant en tota Europa i com sempre es traslladés a Espanya. Estem en temps de canvis de lideris d'estratègies electorals i d'altres formes de comunicació en la política. Tots els partits que tinguin la capacitat de convèncer i sintonitzar amb la classe obrera seran els que realment tindran possibilitats d'arribar al poder.Tots sabem que encara que la crisi desaparegui aviat ,*sera molt complicat que s'aconsegueixin els nivells de benestar que *habiamos aconseguit ja que els sous seguiran baixant.Tots ens haurem d'acostumar a viure amb menys Hem de tenir en compte que amb mes persones i amb menys euros és igual a inestabilitat,qui llanci el millor discurs sincer i creible (un miracle) i penetri en els estrats socials sera el candidat a gobernar.No oblidem a Nassim Taled en les seves tesis sobre els cignes negres, els científics del present es recolzen en xifres i anàlisis estadístiques que els permeten veure amb certa claredat en entorns coneguts, però que erren estrepitosament quan apareixen elements nous. És hora, doncs, que introdueixin nous mètodes d'anàlisis de la realitat i no ens limitem a mirar els fets des de la seva quantificació. Massa estadístiques impedeixen pensar bé.
    Com de costum, les anàlisis de politòlegs i empreses d'enquestes han tornat a fallar. Potser perquè alguns d'ells se centren a donar satisfacció als seus clients o potser perquè, com assegurava Nassim Taleb en les seves tesis sobre els cignes negres, els científics del present es recolzen en xifres i anàlisis estadístiques que els permeten veure amb certa claredat en entorns coneguts, però que erren estrepitosament quan apareixen elements nous. És hora, doncs, que introdueixin nous mètodes d'anàlisis de la realitat i no ens limitem a mirar els fets des de la seva quantificació. Massa estadístiques impedeixen pensar bé.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    comentarios 3 comentarios
    jose megias verges
    jose megias verges
    11/10/2014 07:10
    a xxx B2

    Le agradezco su comentario ya que por fin me he dado cuenta que antes escribía bien ,yo pensaba que no sabia escribir

    Subir