elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Josep Canós
Fent saó - RSS

Pan i circo

    Un agost ple d’actes, berbenes, concerts i multitud d’evens per distraure a la gent que evita pensar en setembre, un mes que hem tornat a sentir parlar de la crisis que destrueix el nostre país, amb els diferents polítics tirant-se els trastos els uns als altres al crit del “però tu més”, sense presentar cap solució que no siguen mentides per tornar a guanyar unes eleccions.

    Un mes que hem tornat a la feina, pagar factures, impostos, llum, aigua, el gas, els llibres dels fills i un llarg etc. Tot això si tens sort, perquè hi ha moltes persones que no poden ni treballar ni pagar res de res.

    Després d’un mes d’agost, aquest setembre ens ha donat un cop de realitat i ens a tornat a ficar al lloc de la supervivència.

    Una supervivència, que ens han obligat a viure per culpa de tots aquests polítics que només fan que esquivar responsabilitats, aferrant-se a que la culpa sempre és dels altres.

    I els que governen només ens donen “pan i circo” perquè ens quedem assentats al sofà amb tanta indiferència que ens hem oblidat de la força que té un poble en moviment.

    Això és el que passa a nivell estatal, però també passa a nivell municipal.

    En el poble de Moncofa hem tingut un agost i un setembre ple de malabars i bombes de fum, que han amagat la realitat del nostre municipi. Una realitat que ens esta ofegant perquè en el consistori no prenen cap decisió, deixant que el temps passe sense donar cap solució. Bé, els únics preparatius són entretenir a la gent sense pensar en el demà i preparar la perpetuïtat del seu poder.

    Encara falta solucionar la depuradora, el mercat, els diferents PAI’s, la piscina, golf, marina, la protecció de la costa, balneari, el treball i un endeutament produït per anys de descontrol megalòman de certs polítics que no escolten res més que no siga el seu partit.

    La única solució que presenten ara, és pujar els impostos i la carrega fiscal als ciutadans per poder tapar els seus àpats de gloria i poder.

    En han donat, ens donen i ens volen donar “ pan i circo “ perquè ens quedem bocabadats sense pensar que ells són els culpables de la nostra situació i ara ens volen treure els pocs diners que ens queden amb l’excusa que perilla l’estat de benestar. Un estat de benestar que ells mateixos s’han encarregat de destruir perquè ja no és rentable.

    S’han de pendre decisions forà de l’objectiu de guanyar les eleccions, l’objectiu és millorar el poble i no la situación del partit, l’objectiu és millorar la nostra vida.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    comentario 1 comentario
    qwert
    qwert
    01/10/2013 09:10
    ..

    i tu quines solucions has donat en tot el temps que has estat cobrant el segon sueldo mes alt del ajuntament?? Es que parles dels politics com si tu no hageres sigut, i posiblement hajes sigut el pitjor de tots, parant la ma per no fer res! Increible, de veres te creus tot el que fiques açí? i de veres penses que la gent cuan llegim estes coses no pensem "pero si tu has fet pitjor!, si tu has estat ahi i no has aclarit res, si tu no has donat cap solucio per a res, si lo teu si que ha sigut pan i circo!"

    Subir