elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Samuel Falomir Sancho
L´opinió d´un alcorí - RSS

Algunes apreciacions per finalitzar

    Per fi arriben les vacances i amb açò les Festes de l’Alcora. Com cada any, l’últim diumenge d’agost els alcorins celebrarem la festivitat del Crist del Calvari. Aquesta data marca a l’Alcora l’inici de les nostres festes i vacances. Quan acaben, donarem també per finalitzat l’estiu i començarem un nou curs polític per als que ara estem al capdavant del PSPV-PSOE de l’Alcora.

    Acaba un any carregat d’activitat política en el nostre municipi. No cal que dir que el més preocupant, junt amb l’atur, es la incineradora que la Generalitat Valenciana governada des de fa 17 anys pel Partit Popular ha autoritzat en el nostre municipi. Ajuntament, col•lectius socials i veïns ens hem vist afectats per aquest seriós problema que amenaça el futur del nostre poble. Davant d’aquest fet, tant sols la fermesa d’ un poble unit i la confiança amb les llei que ens emparen, i han de defensar el bé de la majoria, podrà aturar la barbàrie.

    Encara que la paralització de la incineradora és l’objectiu principal, com a secretari general del PSPV-PSOE de l’Alcora he de centrar-me també amb la resta de problemes del nostre municipi: el govern local del Partit Popular, amb Merche Mallol al front, encara no té clars quins son els seus objectius per a l’Alcora. No ho ha demostrat en un any i sembla que no hi ha motius per creure que té un projecte de govern el temps que resta. Ni tan sols l’ocupació, que com tots sabem va ser el seu eslògan de campanya (PP=TRABAJO), ha segut prioritari per a ells i tots sabem que avui la situació d’aturats és pitjor que en maig de 2011. On estan totes aquelles idees per crear llocs de treball que deia tenir l’alcaldessa quan era portaveu del PP a l’oposició? Pense, sincerament, que el Partit Popular ha enganyat als ciutadans de l’Alcora que de bona fe els van votar pensant que des de l’ajuntament es podrien generar llocs de treball.

    L’Alcora està paralitzada i mal atesa. Durant aquest any tant sols s’ha donat per finalitzat allò iniciat pels socialistes. Algú coneix algun projecte nou? Nosaltres no. Què passa amb la ciutat esportiva?. L’any passat hi havia 700.000 euros pressupostats per a començar les obres i aquest any, a petició del PSPV, hi ha 300.000 euros per al seu inici. A hores d’ara, ni tan sols s’ha aprovat el nou projecte que finalment s’executarà després de les modificacions que han fet al que vam presentar els socialistes.

    La poca capacitat de governar l’ajuntament de l’Alcora del Partit Popular, ha arribat, fins i tot, a que els socialistes presentem fins i tot les ordenances fiscals per tal que l’equip de govern puga portar endavant allò que s’aprova en els plenaris municipals.

    Gràcies a les propostes socialistes, l’ajuntament destinarà aquest any 60.000 euros per a l’adquisició dels llibres de text del proper curs escolars, també es destinaran 30.000 per a ajudar als universitaris de l’Alcora a fer front a les taxes universitàries que el Partit Popular ha augmentat. I seguint amb propostes socials, el PSPV amb el recolzament del BLOC aprovàrem la creació d’un programa de mediació per tal d’impulsar en la nostra localitat els lloguer socials.

    Els hem donat un any de confiança però crec que és suficient per a confirmar la la roïna gestió que està duent a terme el Partit Popular de l’Alcora. Només hi ha que passejar pel poble per adonar-se’n. Per això el proper any el PSPV de l’Alcora anem a ser molt més exigents amb el govern de M. Mallol. Perquè l’Alcora es mereix un govern local que tinga clara la seua fulla de ruta i els seus objectius per als propers tres anys.

    Aprofita aquest espai per a desitjar a tots els veïns del poble de l’Alcora, visitants i com no, la nostra Regina i Dama d’honor, que passen unes bones festes del Crist.

     

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir