Dijous 26 de Abril de 2018

-Milers de visitants omplin els carrers del centre històric per gaudir de “l’Ontinyent Medieval” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  ontinyent
26/02/2018 | elperiodic.com  

Milers de visitants omplin els carrers del centre històric per gaudir de “l’Ontinyent Medieval”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Milers visitants d'Ontinyent, La Vall d'Albaida i les comarques veïnes (al voltant de 12.000 persones, segons fonts de la Policia Local) omplien aquest cap de setmana els carrers del centre històric ontinyentí per gaudir de "l'Ontinyent Medieval", la renovada oferta lúdica organitzada per l'Ajuntament, la Diputació de València i la Societat de Festers coincidint amb el "Mig Any Fester" de la localitat.

L'acte del pregó, a càrrec del fester dels Moros Marinos Vicent Esparza, servia per a obrir oficialment un mercat del que l'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, recordava que "vam traslladar a febrer fa 3 anys ja que en la Setmana Gran de festes d'agost no era necessari com a element d'atracció. Des d'aleshores hem anat treballant per millorar-lo i enguany hem tornat a comprovar que hem estat punt d'atracció per a gent d'altres localitats, contribuint a l'objectiu de donar impuls econòmic, turístic i lúdic a la ciutat", destacava.

La regidora responsable de la coordinació de l'activitat, Sayo Gandia, assenyalava que "febrer sempre ha estat un mes complicat des del punt de vista turístic i comercial, però hem tornat a comprovar que quan l'Ajuntament organitza activitats de carrer sempre tenim resposta. To i el fred d'alguns moments els ontinyentins i ontinyentines han eixit al carrer i hem rebut molt visitants d'altres municipis". Gandia destacava la bona acollida que ha tingut la representació d'oficis antics i la recreació d'un "Soc Àrab" al barri de La Vila, "una vessant de l'Ontinyent Medieval que anem a seguir potenciant", així com l'acceptació dels elements d'ambientació medieval i de les 110 parades temàtiques, especialment les vinculades a la gastronomia.

La regidora tenia paraules d'agraïment per a la Diputació, la Societat de Festers i les diferents associacions, comerços i entitats que s'han involucrat en la iniciativa, així com a tots els veïns i veïnes del casc històric, "ja que entre totes i tots hem aconseguir ser novament pol d'atracció i consolidar una activitat que anem a seguir tractant de millorar any rere any", concloïa.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil