Dijous 22 de Març de 2018

-Jorge Rodríguez presenta una nova convocatòria del pla municipal de millora de polígons dotada amb 800.000 euros :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  ontinyent
09/02/2018 | elperiodic.com  

Jorge Rodríguez presenta una nova convocatòria del pla municipal de millora de polígons dotada amb 800.000 euros

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava ahir a representants del sector empresarial local la convocatòria del Pla Municipal de Millora de Polígons Industrials 2018/2019, dotat amb 800.000 euros. Es tracta d'una línia que donarà noves facilitats per a la gestió de les ajudes per part dels propietaris, i que se suma als 2'7 milions en actuacions als polígons subvencionades per l'IVACE i la Diputació en esta legislatura.

L'encontre estava inclòs en el cicle de reunions "Ontinyent marca el camí", i tenia lloc a la seu d'ATEVAL, on a acudien més de 50 empresaris i propietaris de locals i naus dels polígons. Allí, Jorge Rodríguez explicava que aquest nou pla "respon a l'aposta del Govern d'Ontinyent per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball, ja que la indústria és una potent generadora d'ocupació, i hem de fer tots els esforços possibles per a reactivar-la", assenyalava.

El primer edil feia un repas per altres accions impulsades des de l'Ajuntament amb l'ajuda d'altres entitats en aquest sentit, com ara la tercera i última fase de la reurbanització de l'Avinguda del Textil que està a punt de finalitzar, un projecte que té un pressupost d'1,1 milions d'euros, dels quals la Diputació de aporta 800.000 euros; i el el pla cofinançat per l'IVACE, que està suposant altres 1'6 milions. En aquest cas, les intervencions executades inclouen una inversió d'1.000.000 d'euros al Polígon de El Pla, un segon projecte amb 255.400 euros per al Polígon de Sant Vicent, i 362.000 euros per al polígon de l'Altet.

L'alcalde, que agraïa el treball dels regidors de Territori i Política Econòmica (Jaime Peris i Pablo Úbeda) en la posada en marxa d'estes accions, aprofitava per donar detalls als presents d'altres accions estratègiques al treball per a la promoció econòmica de la ciutat, com ara la nova convocatòria d'ajudes a empreses per a assistència a fires i creació de catàlegs comercials. L'alcalde afegia que "anem a seguir apostant per la promoció econòmica des de diverses vessants però tenint sempre en compte importància vital de la nostra indústria, la potenciació de la qual és i serà un dels eixos prioritaris de l'acció d'aquest govern", concloïa.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
20/03/2018 - Editorial
Volver
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil