Diumenge 18 de Març de 2018

-Ontinyent facilita la participació d'empreses locals en 11 fires i missions comercials de 6 països :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  ontinyent
02/02/2018 | elperiodic.com  

Ontinyent facilita la participació d'empreses locals en 11 fires i missions comercials de 6 països

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Ontinyent va facilitar la participació d'empreses locals en 11 fires i missions comercials de 6 països durant 2017. Aquest suport ha estat amb els 51.000 euros en ajudes per a participar en fires i missions comercials i elaborar catàlegs, totalitzant-se un total de 23 subvencions de fins al 50% de les despeses realitzades per 14 empreses.

El regidor de Política Económica, Pablo Úbeda, avançava que l'Ajuntament està treballant en la que serà la tercera convocatòria d'estes ajudes per participar en fires i elaborar catàlegs, on en 2018 es tractarà d'arribar a més empreses, "ja que la demanda ha estat molt elevada, i per això, a més d'augmentar el pressupost fins als 60.000 euros en esta línia, modificarem les bases per repartir més els diners", avançava.

Úbeda ha valorat de forma molt positiva les dades publicades en "Empreses exportadores de la província de València", un estudi elaborat per la Cambra de Comerç i CaixaBank que constata que Ontinyent és un dels deu municipis que més exporten en València. Concretament, la capital de la Vall d'Albaida es troba, amb 89 empreses exportadores, en el 7é lloc dins dels 82 municipis que han sigut objecte d'estudi. Entre els sectors que més exporten a Ontinyent es troben les indústries del tèxtil, de l'agroalimentació i del plàstic, entre altres.

Úbeda incidia en què aquestes dades "són indicadors positius que constaten el creixement econòmic del municipi" i destacava com és d'imprescindible la col·laboració entre les administracions públiques i el sector privat. Dins d'esta línia d'acció es troben les ajudes per a la participació en fires, missions comercials i catàlegs per a empreses locals, que entre les despeses subvencionables inclouen la confecció de mostraris per a les fires, el transport de la mercaderia de l'empresa, l'adequació de l'estand, l'elaboració de material promocional o la confecció de targetes de visita.

Altres accions impulsores de l'activitat en les empreses són l'Oficina de l'Emprenedor; la línia de microcrèdits impulsada per l'Ajuntament, Caixa Ontinyent i Innovall; les ajudes al lloguer de naus i locals o les bonificacions de l'IBI a empreses que han creat llocs de treball indefinit. Úbeda afegia que "des del Govern d'Ontinyent hem cregut sempre que crear sinergies era necessari per a continuar creixent com a ciutat i l'Ajuntament seguirà donant suport a les nostres empreses exportadores" concloïa el regidor.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil