Diumenge 18 de Març de 2018

-Ontinyent obri el termini per optar a una de les 20 places de la "Llançadora d'Ocupació" :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  ontinyent
01/02/2018 | elperiodic.com  

Ontinyent obri el termini per optar a una de les 20 places de la "Llançadora d'Ocupació"

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Ontinyent ha obert el termini perquè les persones desocupades puguen optar a una de les 20 places de la "Llançadora d'Ocupació", un programa gratuït que ofereix un innovador mètode per ajudar a persones aturades a activar i optimitzar la seua cerca de treball. El programa LEES (Lanzaderas de Empleo y Emprendimiento Solidario), cofinançat pel Fons Social Europeu i impulsat per Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i l'Ajuntament d'Ontinyent, es posarà en marxa en març a la ciutat després d'haver aconseguit que el 50% dels seus participants en altres ciutats d'Espanya haja aconseguit un lloc de treball o haja reprès els seus estudis.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, ha fet una crida "a no desaprofitar una gran ocasió d'obtenir guia, orientació i ajuda per multiplicar les opcions d'optar a un lloc de feina. Aquest es un programa que s'aplica per primera vegada a Ontinyent i que va més enllà dels habituals cursos formatius, és un programa d'innovació social que busca ser més proactiu, eficient i eficaç, i que ve avalat pels bons resultats obtinguts en altres ciutats d'Espanya", destacava.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys inscrits com a demandants d'ocupació, amb la possibilitat que cinc de les 20 places puguen destinar-se a persones de major edat, fins als 59 anys. Poden apuntar-se persones de qualsevol nivell formatiu i procedents de qualsevol sector laboral, amb experiència o sense ella. Les persones seleccionades es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits gratuïtament per l'Ajuntament, per participar durant cinc mesos en un programa que inclou formació en dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0; entrenament d'entrevistes personals; elaboració de mapes d'empleabililitat, visites a empreses, ampliació de contactes laborals i/o empresarials, o cerca d'oportunitats de negoci, tot amb l'ajuda i orientació de personal tècnic expert.

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer per a inscriure's bé per internet (a la web de Llançadores,
http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o presencialment, sol·licitant i presentant el formulari en l'Oficina de Promoció Econòmica (C/ Maians, 19, 4ª), en horari de 8:30 a 14:30 hores. També podran consultar informació addicional en el telèfon 962 918 227.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil