Divendres 20 de Abril de 2018

-El CEIP Martínez Valls millorarà el seu aïllament tèrmic :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  ontinyent
08/11/2017 | elperiodic.com  

El CEIP Martínez Valls millorarà el seu aïllament tèrmic

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament d'Ontinyent està licitant les obres de millora energètica al CEIP Martínez Valls, una actuació aprovada per la Junta de Govern Local que permetrà millorar l'aïllament tèrmic del centre i que es podrà executar gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València.

En concret, l'actuació a realitzar suposarà la retirada de les fusteries exteriors en les tres plantes del centre i la substitució per noves finestres d'alumini, millorant així les condicions tèrmiques de l'edifici, una actuació que està previst executar en 2018 i que tindrà una durada prevista de 5 setmanes. L'actuació s'inclou en el Pla Municipal de Manteniment d'Escoles en Centres d'Infantil i Primària posat en marxa per la Diputació de València, per tal de cooperar en matèria educativa amb la Generalitat Valenciana i afavorir als ajuntaments de la província.

Esta actuació en infrastructures educatives s'afegeix a altres que estan executant esta legislatura Ajuntament, Generalitat i Diputació que, segons destacava el regidor d'Educació, Óscar Borrell, "per fi tenen sinèrgies i estan treballant colze a colze per anar atenent el desfase de 20 anys en que havien quedat els centres públics".

En aquest sentit Borrell apuntava que a estos 130.000 euros que aporta la Diputació per al canvi de finestres i portes al CEIP Martínez Valls cal afegir la inversió de 545.000 euros de Conselleria d'Educació al col·legi públic Vicente Gironés per a la renovació de la xarxa elèctrica, la retirada d'una coberta d'amiant i la instal·lació d'un ascensor; i els 194.000 que l'Ajuntament destina al projecte de la coberta del Col·legi Bonavista, que es troba també en fase de licitació. Óscar Borrell recordava que aquest va ser un dels projectes més votats al procés "Ontinyent Participa" i suposa atendre una demanda històrica del centre, l'únic a la ciutat sense una infrastructura d'estes característiques.

El regidor coordinador de l'àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que des de l'Ajuntament "treballem per posar a punt els centres de la ciutat amb totes aquelles xicotetes intervencions que sempre són necessàries, però per fer realitat obres de major calat necessitem la implicació d'altres administracions. En aquest, sentit, és molt d'agraïr la implicació en aquest cas de la Diputació de València, que amb el Pla Municipal de Manteniment d'Escoles en Centres d'Infantil i Primària ratifica la col·laboració amb la Generalitat i els Ajuntaments per a entre totes i tots millorar la qualitat de vida de les persones".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Ontinyent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil