elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís presenta les candidatures provisionals a les primàries per a les eleccions municipals de 2015

Compromís presenta les candidatures provisionals a les primàries per a les eleccions municipals de 2015

    Segons s'explica des de Compromís, el procés de primàries va començar el darrer 10 de novembre, una volta aprovat per l'assemblea.

    El termini per a presentar la candidatura és fins el proper dilluns 24 de novembre i per ara s'han presentat Vicent Xavier Vila, qui anunciava que no seguiria com a secretari de grup municipal a partir del maig del 2015, Silvia Urenya, Elvira Tortosa i Fran Quesada, tots per anar en la llista amb el (per ara) únic candidat a encapçalar la llista, Joan Gilabert.

    Tots els candidats explicaven breument el motiu pel qual s'han presentat, sent una constant la voluntat de treball en equip.

    El 26 de novembre es faran públics els candidats oficials i el 28 es tancarà el cens, les votacions es produrian en la seu de Compromís el divendres 12 de desembre de 18:00 a 21:00 i el 13 de novembre de 10:00 a 13:00.

    Han acabat la roda, animant a la gent d'Ontinyent tant a presentar-se coma a candidat, per anar en la llista o encapçalar, com a participar en el procés d'elecció dels candidats de Compromís a les eleccions municipals del maig de 2015.

    Subir