Campionat Autonòmic Infantil d´Estiu

Els dies 12 i 13 de juliol es va celebrar en la piscina de 50m d'Elda el Campionat Autonòmic Infantil d'Estiu. En esta edició s'han donat cita 225 nadadors/es d'un total de 39 clubs de la nostra comunitat.

Excel·lent campionat el que ha realitzat l'equip Infantil del Club Natació Ontinyent que va estar representat per un total de 5 nadadors/es: Laura Cubells Meseguer, Marina Cots Pascual, Jennifer Mabel Betancourt Valencia, Elena Alonso Beneyto i Alex Sanz Leal, que van estar dirigits per l'entrenador Lluís Tormo Barahona.

En pla individual destacar la nadadora Laura Cubells que va obtindre un total de 4 medalles, sent CAMPIONA AUTONÒMICA en la prova de 200m papallona i Subcampiona Autonòmica en les proves de 100m papallona, 200m estils i 400m estils.

Destacar també el nadador Alex Sanz que va aconseguir finalitzar en la 5a posició en la prova de 400m estils aconseguint la mínima nacional, en la prova d'1.500m lliures va finalitzar en la 9a posició, en 400m lliures en la 13a posició i en 200m estils en la 17a posició.

La nadadora Marina Cots va realitzar un bon campionat finalitzant en la 4a posició en la prova de 100m lliures, en la 8a posició en la prova de 800m lliures i en la 11a posició en les proves de 400m lliures i 400m estils.

També la nadadora Jennifer Mabel Betancourt realitzava un bon campionat acabant en la 12a posició en els 200m esquena, en la 15a posició en els 800m lliures, en la 1a posició en els 100m esquena i en la 32a posició en els 400m lliures.

En l'apartat de relleus l'equip femení va aconseguir la 8a posició en els 4x200m lliures, la 9a posició en els 4x100m estils i la 12a posició en els 4x100m lliures.

Ara Laura Cubells y Alex Sanz, viatjaran a Barcelona el pròxim 23 de Juliol a disputar el Campionat d'Espanya Infantil d´Estiu, on esperem puguen continuar millorant els seus marques, quallar una bona actuació i tancar esta excel·lent temporada en categoria Infantil per al Club Natació Ontinyent.