Campionat Autonòmic Junior i Absolut d´Estiu

El passat cap de setmana es va celebrar en la magnífica piscina de 50m del Complex Municipal “Parc de l'Oest” de la ciutat de València el Campionat Autonòmic Júnior i Absolut. En esta edició s'han donat cita 289 nadador@s d'un total de 29 clubs de la nostra Comunitat.
    El Club Natació Ontinyent va estar representat per 2 nadadors: Carla Vidal Enguix i Tono Pla Alonso, a més de les jóvens nadadores Marina Cots Pascual, Jennifer Mabel Betancourt Valencia, Laura Cubells Meseguer i Kristina Emilova Kirilova que van participar en l'equip de relleus femení en categoria absoluta.

Es van aconseguir un total de 5 medalles en categoria Júnior (2 d'ors, 1 de plata i 2 de bronze); Carla Vidal Enguix es va proclamar Campiona Autonòmica Júnior en les proves de 400m estils i 400m lliures, aconseguint la medalla de bronze en la prova de 200m esquena; per la seua banda Tono Pla Alonso es va proclamar Subcampió Autonòmic en la prova de 50m lliures i medalla de bronze en 50m papallona.

En categoria Absoluta es van aconseguir un total de 4 medalles (1 d'or, 2 de plata i 1 de bronze) totes elles a càrrec de Carla Vidal Enguix que va aconseguir el títol de Campiona Autonòmica Absoluta en la prova de 400m lliures, proclamant-se Subcampiona Autonòmica en les proves d'1.500m lliures i 400m estils i medalla de bronze en els 200m esquena; Tono Pla Alonso va aconseguir finalitzar en la 7a posició en les proves de 50m lliures i 50m papallona.

Destacar el campionat a l'equip de relleus femení que va aconseguir uns excel·lents resultats en la categoria Absoluta, 4a posició en 4x100m estils, 6a posició en els 4x200m lliures, 8a posició en 4x100m lliures, 10a posició en 4x50m lliures i 12a posició en 4x50m estils.

Ara Carla Vidal Enguix, viatjarà a Barcelona, Piscina Olimpica “Bernat Picornell”, el pròxim dia 16 de Juliol a disputar el XXXVI Campionat d'Espanya Júnior d'Estiu, on esperem que puga continuar millorant els seus marques, quallar una bona actuació i tancar esta temporada (un any difícil per a ella a conseqüència de la lesió patida a principis d'any que ha arrossegat fins fa poc).