Divendres 27 de Abril de 2018

-Tasques de poda de l’arbrat públic en Ctra. de Gandia i Av. de València :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  oliva
06/02/2018 | elperiodic.com  

Tasques de poda de l’arbrat públic en Ctra. de Gandia i Av. de València

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El regidor d'Obres i Serveis, Blai Peiró, de Projecte-Ciutadans d'Oliva, anuncia que el dimarts 13 de febrer s'iniciaran les tasques de poda dels arbres de la ctra. de Gandia i de l'Av. de València, que està previst que acaben el dijous 15 de febrer.

Aquesta activitat  comportarà el desviament del trànsit i prohibicions d'aparcament en la ctra. de Gandia, en el tram comprés entre el carrer de l'Alcalde Francisco Llorca i la Ronda del Rebollet.

Al llarg de la primera jornada, que serà el dimarts, les tasques se centraran en la poda de la zona interior de l'arbrat (ctra. de Gandia) i el trànsit sofrirà desviaments. Els turismes es desviaran per les vies paral·leles a la carretera nacional (on l'estacionament estarà prohibit), entrant, direcció cap a Gandia, per l'altura del carrer de l'Alcalde Francisco Llorca, fins a la caserna de la Guàrdia Civil. Direcció al centre de la ciutat, s'entrarà a la via paral·lela, des de la Ronda del Rebollet fins a la gasolinera del Rebollet. El trànsit pesat es desviarà per la Ronda del Rebollet cap al passeig de Joan Fuster, carrer de Joan Roís de Corella, Av. del Morer, c/ Guillem de Castro, c/ Guillermo Pastor Burgalat, per buscar l'eixida de la ciutat direcció cap a Dénia, per la Roda Sud.

Acabada la poda interior, el dimecres 14 començaran les tasques de poda de la part exterior dels arbres, i les tasques es realitzaran des de les vies paral·leles, per això tant el trànsit de turismes com de vehicles pesats es desviarà per on s'ha indicat anteriorment.

Aquestes actuacions sobre l'arbrat d'aquesta zona conclouran dijous, 15 de febrer amb la poda dels arbres de l'últim del tram de l'Av. de València, on estarà prohibit l'aparcament en els llocs on s'indique mitjançant senyalització.

La poda que durant els dies 13 i 14 de febrer es realitzarà constitueix la primera de les dos actuacions previstes per a 2018 en aquesta zona. La segona d'elles es durà a terme entre els mesos de març i maig, i consistirà en el canvi de l'enllumenat de la Ronda del Rebollet, del carrer Bernardino Llorca, i de la ctra. de Gandia. Les lluminàries que s'instal·laran seran de tecnologia led, amb les quals s'aposta per l'eficiència energètica, a més que la millora en la il·luminació suposarà major seguretat als vianants, i una millora de la qualitat de vida en la zona.

El regidor Blai Peiró demana disculpes de bestreta per les molèsties que es puguen ocasionar, i sol·licita la col·laboració de la ciutadania, tot respectant les prohibicions d'aparcament i circulant pels llocs indicats per la Policia Local d'Oliva, per tal que les tasques es puguen realitzar sense cap incidència.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
26/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
Jamás una dimisión provocó tanta alegría
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta

RSS elperiodic.com Oliva
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil