Diumenge 25 de Febrer de 2018

-Pepe Salazar ha començat hui el repartiment del calendari de l’OMIC :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  oliva
21/12/2017 | elperiodic.com  

Pepe Salazar ha començat hui el repartiment del calendari de l’OMIC

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha començat hui el repartiment dels calendaris de l'OMIC d'Oliva del 2017. Les persones interessades en aconseguir el seu exemplar poden passar per l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, situada a l'edifici del Mercat Municipal amb entrada per la plaça Joan B. Escrivà, de dilluns a divendres i en horari de 9 a 14 hores.

"En total es repartiran 5000 calendaris, ja que es tracta d'una de les publicacions més esperades, demanades, i guardades, de totes les que veuen la llum a Oliva al llarg de l'any, i com sempre sense cap cost afegir per als usuaris, ja que el calendari de l'OMIC continua sent gratuït", segons explicava Pepe Salazar. El regidor afegia que a més enguany "hem tingut la sort de comptar amb moltes donacions particulars de fotografies al calendari, cosa que ens permetrà vore reflectit millor el dia a dia dels nostres avantpassats. Moltíssimes gràcies a tots per la col·laboració".

El calendari dóna resposta als dubtes i qüestions més freqüents que es plantegen a l'Oficina del Consumidor i que des de fa vora 20 anys s'ha intentat fer més atractiu amb la publicació de fotos antigues del nostre poble, cosa que ens ha permés conéixer millor tant el creixement viscut com la història d'Oliva.

La utilitat del calendari i el seu caràcter local s'han completat novament amb els principals dies festius olivers i també la llista de telèfons i adreces d'interés, també electròniques, perquè hem de recordar que podem accedir a l'OMIC d'Oliva tant des de la web municipal (http://oliva.es/arees/economia/consum-omic/), com també, des del 2016, des de l'accés directe del qual disposa en la xarxa espanyola d'oficines OMIC, la Red Omic (http://oliva.redomic.com/).

Cal destacar també que des de la pàgina de l'OMIC (http://oliva.es/arees/economia/consum-omic/) ens podem descarregar també el calendari del 2018 així com les dues edicions anteriors.

La publicació del calendari es realitza a través del departament de l'OMIC que és un servei municipal i gratuït, on podreu informar-vos dels vostres drets com a consumidors i també tramitar, si escau, les reclamacions pertinents, tant de forma presencial com per internet.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

25/02/2018 - Chuzos de Punta
Gracias abuelos (y abuelas)
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
25/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Un panorama falseado: no es la alternativa
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema

RSS elperiodic.com Oliva
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil