Dimecres 13 de Desembre de 2017

-Èxit de la 1a Setmana de la Salut celebrada a Oliva el passat cap de setmana :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sanidad y Salud -  oliva
09/11/2017 | elperiodic.com  

Èxit de la 1a Setmana de la Salut celebrada a Oliva el passat cap de setmana

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Oliva ha donat per finalitzada la 1a Setmana de Salut Pública, una marató de conferències sobre la salut que s'han realitzat al centre Polivalent i a la Biblioteca de l'Envic, amb una nombrosa participació de ciutadans i ciutadanes de totes les edats.

En paraules de la regidora delegada de l'àrea, Imma Ibiza, "han estat uns dies on s'ha abordat la salut en majúscules, atés el gran nivell dels conferenciants, tots ells professionals del camp de la medicina."

Aquesta ha estat la primera vegada que Oliva posa el focus en l'educació per a la salut de la població i que té com a objectiu educar en els hàbits saludables, la prevenció de malalties i la detecció de possibles patologies.

Les directrius de totes les conferències han anat encaminades a promoure la responsabilitat personal, tot incorporant coneixements, actituds i hàbits saludables i desenvolupar la capacitat crítica per prendre les decisions que faciliten la cura de la mateixa salut.

"S'ha perseguit integrar al ciutadà en l'Educació per a la Salut afavorint un procés sociocultural (participació en iniciatives socials) i alhora promocionar la salut. La salut és el benestar personal i social i no sols l'absència de malalties. Tindre salut és estar bé amb un mateix, amb els altres i amb l'entorn" assenyalava la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza.

Un altre dels objectius d'aquesta setmana ha estat intentar donar més visibilitat a la tasca que es fa des dels centres de salut en general, i molt especialment des dels tres centres de Salut d'Oliva.

En resum, quatre dies intensius amb diferents temàtiques adreçades a segments poblacionals diferents; un total de 30 activitats entre conferències i tallers per a totes les edats.

La regidora ha agraït al coordinador mèdic i la coordinadora d'infermeria del Centre de Salut d'Oliva i a totes les persones que de forma altruista han format part de l'equip de professionals que han fet possible la 1a Setmana de la Salut Pública.

Per altra banda, des del departament de Salut Pública d'Oliva s'ha anunciat que s'està treballant per posar en funcionament un programa d'Educació Saludable Escolar per al curs vinent, 2018-2019, ja que "els bons hàbits s'adquireixen des de menuts."

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
09/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Carles Puigdemont: El Caguetas
04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil