Dimarts 21 de Novembre de 2017

-Oliva rep una subvenció de 427.890 euros per posar en marxa el Taller d’Ocupació “Centelles Oliva 4” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  oliva
30/10/2017 | elperiodic.com  

Oliva rep una subvenció de 427.890 euros per posar en marxa el Taller d’Ocupació “Centelles Oliva 4”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El SERVEF ha concedit a l’Ajuntament d’Oliva una subvenció per dur a terme un nou Taller d’Ocupació a la ciutat, amb el nom de “Centelles Oliva 4”. Es tracta de la quarta fase del taller d’ocupació que es desenvolupa a la ciutat des de l’any 2014. 

L’objectiu principal del taller és millorar l’ocupabilitat de persones en l’atur a Oliva, a través del projecte de millora de la vegetació natural i condicionament d’espais. També es procedirà al condicionament i remodelació del jardí públic de l’Hort de la Bosca i del Vall de les Fonts.

El taller tindrà, altra vegada, dues especialitats professionals, que són Repoblacions Forestals-Activitats auxiliars en conservació i Instal·lacions-manteniment de jardins i zones verdes. El projecte té un pressupost total de 466.722,24 euros, dels quals l’Ajuntament d’Oliva aporta 38.831,52 euros i el SERVEF 427.890,72 euros.

Està adreçat a un total de 20 persones desocupades, 10 per especialitat, que gaudiran d’un contracte de formació i d’aprenentatge al llarg de dotze mesos (equivalent a 1.920 hores de formació), remunerat des del primer dia. “També suposarà la contractació de tècnics que exerciran de professors” explicava la regidora Rosana Miñana. En concret, el personal tècnic i docent contractat serà un director, dos professors (un per cada especialitat) un professor de recolzament, i un auxiliar administratiu. 

El taller s’iniciarà abans que finalitze el present any 2017. “L’objectiu és la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i alhora afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral. De fet, el taller d’ocupació també compta amb un Pla d’Acompanyament a la Inserció, que es durà a terme al llarg dels tres mesos posteriors a la realització del taller. També suposarà la contractació de tècnics que exerciran de professors” explicava la regidora Rosana Miñana.

La selecció dels alumnes es realitzarà en la modalitat d’oferta d’ocupació realitzada pel SERVEF. Els alumnes destinataris del programa hauran de complir els requisits mínims següents: Tindre vint-i-cinc anys o més, ser desocupat, és a dir, persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el SERVEF, i complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

Altres subvencions aprovades

D’altra banda, la regidora Rosana Miñana també ha confirmat de l’obtenció d’altres dos noves línies de subvenció en matèria d’ocupació. En primer lloc, el SERVEF ha resolt concedir 154.807,60 euros per a la contractació d’aturats de llarga durada i, en segon lloc, una altra subvenció de 36.251,51 euros per a la contractació d’aturats majors de 30 anys.

Al marge d’aquestes tres subvencions concedides esta mateixa setmana, des de la Regidoria d’Ocupació i Empresa-ADL s’han gestionat durant l’any 2017 un total de 660.000 euros de subvencions en matèria d’ocupació, que ha fet possible la contractació de 161 persones aturades del nostre fins al dia de hui.

La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, ha remarcat el gran treball portat a terme pel personal de l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva “gràcies al qual s’han aconseguit aquestes subvencions, que ara podran gaudir els ciutadans del nostre municipi”.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

21/11/2017 - La Palestra
Volver a empezar
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil