Diumenge 22 de Abril de 2018

-Oliva organitza la 1a Setmana de la Salut, del 31 d'octubre al 5 de novembre :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sanidad y Salud -  oliva
26/10/2017 | elperiodic.com  

Oliva organitza la 1a Setmana de la Salut, del 31 d'octubre al 5 de novembre

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Regidoria de Salut Pública, que encapçala Imma Ibiza, ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa d'activitats que formen part de la I Setmana de la Salut que tindrà lloc a Oliva del 31 d'octubre fins al 5 de novembre. Una activitat en la qual col·labora el Centre de Salut d'Oliva, a través del seu personal sanitari. A la presentació han assistit també Maite Pingarrón, cordinadora d'infermeria del Centre de Salut d'Oliva, i Marisa Pericás, presidenta de l'AECC d'Oliva.

La programació està formada per xerrades informatives a càrrec de metges, infermeres i personal del Centre de Salut d'Oliva, que es realitzaran a la Biblioteca de l'Envic i al Centre Polivalent. La Setmana de la Salut es completarà amb la representació de l'obra de teatre "La teta Lisa" el 4 de novembre, a les 19 h, al Teatre Olímpia. a benefici de l'AECC d'Oliva i amb la marxa contra el càncer "Run Càncer" el diumenge 5 de novembre, a partir de les 10 h des del Parc de l'Estació.

"És la primera vegada que organitzem a Oliva una setmana dedicada íntegrament a la salut. S'ha preparat amb molta cura, juntament amb el centre de Salut de la ciutat i esperem que arribe a la màxima quantitat de gent possible. De segur que els ciutadans que assistisquen a les xerrades informatives podran obtindre una informació que serà del seu interés" assenyalava la regidora Imma Ibiza.

Les xerrades s'inicien el 31 d'octubre i el 2 de novembre a la sala de conferències de la Biblioteca de l'Envic, en horari de 17 h a 20.15 h, i continuaran el 3 i 4 de novembre al Centre Polivalent en horari de matí i vesprada.

Els temes que es tractaran en les activitats organitzades són molt diversos, com ara alimentació, biomecànica, un taller per deixar de fumar, salut cardiovascular, diabetis, vacunes per a la grip, salut mental, primers auxilis en la infància, embarassos no desitjats en adolescents, ETS o un taller de ioga per a bebés, pares i mares.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Oliva
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil