Divendres 20 de Octubre de 2017

-Oliva disposarà en 2018 d’un parc públic a la zona del Club Nàutic :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  oliva
20/09/2017 | elperiodic.com  

Oliva disposarà en 2018 d’un parc públic a la zona del Club Nàutic

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aquest matí s'ha signat l'acta de comprobació del replantejament del projecte parc públic de la platja d'Oliva per part de l'alcalde, David González, i tècnics de la Diputació de València.
Es tracta d'un projecte que s'iniciarà el pròxim 25 de setembre amb una durada de tres mesos i executat per l'empresa local Bamasa.

El projecte forma part del programa de subvencions anuals que té com a finalitat la rehabilitació ambiental d'espais degradats amb un potencial paisatgístic o d'interés per a usos recreatius que gestiona el Servei de Medi Ambient de la Diputació de València.

El pressupost de licitació ascendeix a 59.899,64€ sufragat en un 80% per la Diputació de València i en un 20% per l'Ajuntament d'Oliva.
Imma Ibiza, regidora de Medi Ambient, ha estat portant el seguiment del projecte juntament amb els serveis tècnics municipals. Ibiza explica que "la finalitat del projecte persegueix diferents objectius, la recuperació ambiental i integració en el medi natural, la creació d'una zona verda i esbarjo, la integració en la trama urbana, la creació d'una zona d'estacionament compatible amb els diferents usos, l'ús quotidià, una jardineria adaptada, resistent i autòctona, una zona de jocs, i la conservació de la biodiversitat".

El projecte dissenyat és la prolongació paisatgística de la ruta del Vall de les Fonts. El parc, es troba envoltat pel Vall de Burguera i pel Vall de les Fonts.
L'àrea d'actuació és de 3.020 m2, repartits entre diferents usos, com ara una zona recreativa, zona d'aparcament, i una recreació del cordó dunar de 100 m2 on estarà representada tipus de vegetació autòctona habitual en aquestes zones.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/10/2017 - Editorial
Es hora de los moderados
14/10/2017 - Reflexionando, que no es poco
Uno no es lo que dice… si nadie te lo reconoce
15/10/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Tortilla española y crema catalana
12/10/2017 - La Columna de Jomeve
La Constitución y las leyes
16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil