Dilluns 18 de Desembre de 2017

-Recepció xiquets del programa Vacances en Pau 2017 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  oliva
09/08/2017 | elperiodic.com  

Recepció xiquets del programa Vacances en Pau 2017

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aquest matí l'Ajuntament d'Oliva, l'alcalde, David González, i el regidor de Benestar Social, Àlex Salort, han rebut la tradicional visita que cada any realitzen els xiquets i xiquetes sahrauís que participen en la Campanya Vacances en Pau. A la recepció també han assistit les famílies acollidores d'Oliva, i d'altres municipis de la comarca, juntament amb els responsables d'ACAPS La Safor i el Delegat del Poble Sahrauí al País Valencià. L'alcalde i el regidor han mostrat la solidaritat del poble d'Oliva amb el poble Sahrauí, a més d'oferir-los una sèrie d'activitats previstes per a la jornada de hui.

Vacances en Pau 2017 és una campanya humanitària a través de la qual es pretén donar a una sèrie de xiquets i xiquetes sahrauís un estiu diferent, allunyat de les altes temperatures que presenta l'estiu al Sàhara, on a més, s'aprofita per a conéixer el territori valencià..

"És molt important per a nosaltres donar acollida a aquest tipus de programes, donat que afavoreixen tant la visibilització del conflicte existent a les regions ocupades del Sàhara, com per a que els xiquets i xiquetes gaudisquen d'uns mesos allunyats del conflicte, i perquè no dir-ho, de les altes temperatures" comenta el regidor de Benestar Social, Àlex Salort.

"Es tracta de no deixar de costat uns territoris germans que han patit les inclemències de la ceguera en què està envoltada el conflicte, en l'àmbit internacional" afegeix el regidor.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/12/2017 - Picos Pardos
Benimámet ¿ciudad educadora?
17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
18/12/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Algunos se piden un concejal como regalo de Navidad
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil