Castellano

Senior Masculí: El C.V. Oliva puntua de nou

El passat dissabte dia 4 de Febrer es va disputar el partit corresponent a la sèptima jornada de la Fase d'ascens entre el C.V. Túria-Sedaví i el C.V. Oliva, amb un resultat de 3-2 (27-25/25-20/21-25/23-25/16-14), partit molt ajustat en el que els nostres jugadors aconseguiren un punt davant el segon classificat del seu grup.

En un primer set en el que ningun dels dos equips va destacar sobre l'altre un parell de punts resultaren decisius i en aquesta ocasió va ser el rival qui els va aconseguir. En el segon unes decisions arbitrals qüestionables tragueren al equip del joc i deixaren escapar la oportunitat de empatar el marcador. A partir de este punt el Oliva, al veure que no tenia res a perdre, torna a mostrar una de les seues millors versions, encara que en defensa es necessita treballar, el atac i la determinació de tots els jugadors portà al equip a guanyar els dos següents sets, deixant el marcador igualat i aplegant al quint i últim set del partit.

El C.V. Oliva aconseguí l'avantatge en els primers moments, però un mal moment del equip a mitat de set i un altre en els últims punts feren que al final foren els rivals qui aconseguiren la victòria. Amb tot recordar que aquest equip era el segon classificat en la fase d'ascens i que els dos sets aconseguits li donen un punt en la classificació al Oliva que te per davant tres finals més abans de acabar la fase.