elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

XXVI Edició de la Fira del Motor i Maquinària Industrial, Oliva 2015

XXVI Edició de la Fira del Motor i Maquinària Industrial, Oliva 2015
    MÁS FOTOS
    XXVI Edició de la Fira del Motor i Maquinària Industrial, Oliva 2015 - (foto 2)

    Este matí el regidor de Comerç i Mercats en funcions, Vicent Roig, ha presentat la XXVI Fira del Motor i Maquinària Industrial que es realitzarà a la ciutat d'Oliva els dies 26, 27 i 28 de juny en el recinte firal a l'aire lliure, situat entre el passeig de Lluís Vives, de l’Alcalde Juan Sancho, i de Joan Fuster. El regidor ha confirmat que enguany hi haurà 50 expositors. Junt al regidor han assistit el tècnic de Comerç, Xavier Faus, i un dels organitzadors de la 7a Baixada de Carretons, Lorenzo Jordà.

    Esta nova edició de la Fira, la núm. XXVI, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l'ajuntament i el suport i la confiança que les empreses que hi participen han dipositat en l'organització.

    Un any més l'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el recolzament de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

    La Fira del Motor i Maquinària Industrial figura inclosa en el calendari de Fires no oficials de la Comunitat Valenciana. El recinte disposa de 14.000 metres quadrats d'exposició totalment tancat, i està prevista la participació de 60 expositors.

    “La Fira contribueix a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i serveis d'empreses locals i comarcals. Amb esta iniciativa, notablement consolidada, es pretén que la participació supose un impuls per a les dites empreses, promovent els productes, serveis o instal·lacions, la qual cosa permetrà millorar la seua imatge i incrementar les seues vendes” assenyalava el regidor Vicent Roig.

    La Fira ofereix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, maquinària industrial, autoescoles, bicicletes, mitjans de comunicació, associacions relacionades amb l'empresa i l'agricultura, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

    Com activitats complementàries a la Fira del Motor, enguany es realitza la 7a Baixada de Carretons el dissabte, 20 de juny, a partir de les 11.00 h des de la Plaça del Penyot i la XI Matinal Motera que es desenvoluparà el diumenge, 28 de juny, a la zona del passeig des de les 09.00 h fins les 13.00 h.

    Subir