elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benestar Social duplica el nombre d’atencions a usuaris durant l’any 2014

Benestar Social duplica el nombre d’atencions a usuaris durant l’any 2014

    La Delegació de Benestar Social ha presentat la memòria anual d'atencions realitzades durant l'any 2014 a la ciutat d'Oliva. En esta memòria es reflectix un increment del nombre d'atencions a usuaris fins arribar a les 6.638 al llarg del darrer any. Esta xifra suposa un increment, aproximadament, del 50% d’atencions respecte a l'any 2013.

    Les tasques han anat encaminades cap a les famílies, la infància, la dona, els discapacitats, les minories ètniques, les persones majors, les famílies nombroses, entre d’altres. Entre els serveis que s’han incorporat en 2014 destaca el Banc Solidari d’Aliments que ha atés ja a 350 famílies de la ciutat.

    “La societat actual necessita del nostre esforç per suplir les seues necessitats. Des de la delegació seguirem treballant al 2015 per ajudar a les persones més desfavorides” comenta López.

    Cal indicar, que una de les tasques més importants que es porten a terme està directament relacionada amb els aliments; s’han repartit fins ara, a través diversos programes, aproximadament 50.000 kg d’aliments, i també es porta a terme el “menjador social” en els tres mesos de l’estiu per als xiquets en situacions precàries.

    “Des de l’ajuntament continuarem amb els projectes com el “menjador social” i el Banc d’Aliments per al proper any, i intentarem continuar donant serveis al nostre municipi, sempre que les administracions, central i autonòmica, respecten la tasca que portem a terme” finalitza Paqui López.

    Subir