Dissabte 24 de Març de 2018

-El Consell convoca per 2,3 milions d'euros les indemnitzacions per l'eradicació i el control de la Xylella fastidiosa :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Agricultura -  general
08/03/2018 | elperiodic.com  

El Consell convoca per 2,3 milions d'euros les indemnitzacions per l'eradicació i el control de la Xylella fastidiosa

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha convocat per 2.350.000 euros les indemnitzacions per l'eradicació i el control del bacteri de quarantena Xylella enutjosa.

La convocatòria, que es pot consultar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) en l'enllaç clicar ací, establix un termini de dos mesos als titulars de parcel·les agrícoles i proveïdors de material vegetal afectats per la Xylella fastidiosa per a presentar la sol·licitud, així com la informació administrativa necessària per a fer-ho.

Amb estes indemnitzacions, la Conselleria busca compensar el valor de les parcel·les afectades, que es troben en una zona demarcada en el nord de la província d'Alacant, i es corresponen amb explotacions d'ametler, que és l'únic cultiu afectat.

Recentment, la conselleria ha fixat les indemnitzacions en funció del cultiu i edat per unitat de superfície i per exemplar.

De la mateixa manera, s'han establit uns valors d'indemnització per als proveïdors de material vegetal, per tipus de plantes i formats, per plantes mare de material de bases de vinya, per plantes mare de material certificat de vinya i per plantes mare de fruiters i cítrics.

Per a la determinació de les quanties de les indemnitzacions s'ha comptat amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València i han sigut aprovades pel Govern central i la Unió Europea.

La Conselleria disposa d'una pàgina web específica clicar ací i ha habilitat un telèfon d'atenció al ciutadà (900 532 000) i un adreça electrònica xylella@gva.es per a atendre totes les consultes i avisos que puguen sorgir. Així mateix, actualitza la informació disponible sobre plagues en: clicar ací.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil