Dimarts 20 de Març de 2018

-Puig destaca la importància de la innovació per a minimitzar riscos en situacions d'emergència :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Ciencia y Tecnología -  general
01/03/2018 | elperiodic.com  

Puig destaca la importància de la innovació per a minimitzar riscos en situacions d'emergència

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• El president ha entregat el diplomes a la primera promoció de pilots de drons de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències
• Puig subratlla que el camí per a modernitzar la seguretat pública passa per incrementar l'ús de les tecnologies i intensificar la formació

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància de la innovació com a eina per a minimitzar riscos en situacions d'emergències. Puig ha assegurat que és necessari connectar la seguretat amb les noves tecnologies per tal de previndre situacions que "no només causen molt de malestar a les persones si no que en termes econòmics causen grans pèrdues".

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions en l'acte d'entrega de diplomes a la primera promoció de pilots de drons de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat i al qual ha assistit també la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

Puig ha assegurat que amb aquesta promoció "l'Agència Valenciana és converteix en la primera que es constitueix com a operadora aeronàutica i la primera en elaborar un procediment d'actuació amb drons".

En aquest sentit, el president ha subratllat que el camí per a modernitzar la seguretat pública passa per "més formació, més mitjans i més tecnologia". Així, Puig ha destacat que les institucions podran atendre amb més rapidesa i eficàcia les situacions d'emergència.

A més a més, Puig ha valorat la rellevància de la seguretat per al progrés de la societat valenciana. "El factor seguretat és clau per al creixement econòmic, per a l'ocupació i per a les possibilitats del nostre territori", ha manifestat.

Tal i com ha afirmat el president, l'ús d'aquests dispositius aeronàutics ajudarà a la vigilància agrícola, la detecció d'abocaments il·legals de residus, l'observació i seguiment del trànsit, l'actualització cartogràfica del territori i la vigilància marítima i d'incendis. "Hem de ser capaços d'utilitzar bé la tecnologia, per exemple, amb els incendis, per a perimetrar el foc, en les inundacions o en el rescat de persones extraviades, o per a la detecció de contaminació en aigües costaneres o d'interior", ha afegit Puig.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil