Dimarts 22 de Maig de 2018

-Alcaraz trasllada el compromís del Consell amb el Tribunal de les Aigües al nou president de la institució :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Justicia -  general
20/07/2017 | elperiodic.com  

Alcaraz trasllada el compromís del Consell amb el Tribunal de les Aigües al nou president de la institució

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, s'ha reunit amb el nou president del Tribunal de les Aigües de València, José Font Sanchis.

Alcaraz ha volgut felicitar-lo pel seu nomenament i li ha transmès "el suport que, des de la Generalitat Valenciana, continuarem donant a institucions tan importants i tan nostres com el Tribunal de les Aigües".

El Consell manté a hores d'ara un conveni de col·laboració amb esta institució per una quantia de 75.000 euros i amb la finalitat de donar suport a la gestió del Tribunal de les Aigües i subvencionar les despeses derivades del desenvolupament de les activitats pròpies per al seu manteniment i funcionament, i també d'aquelles accions de divulgació i investigació.
A la reunió també han assistit la secretària autonòmica de Transparència, Zulima Pérez, i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern, Josep Ochoa.

El Tribunal de les Aigües és un dels pilars bàsics de la justícia tradicional valenciana. A través dels segles, ha mantingut l'alt valor que té la paraula per als valencians i les valencianes, sent l'única institució íntegra i viva que queda des d'aquell primer marc constitucional del nostre territori.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil