elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Educació amplia en 34 l'oferta d'aules experimentals de 2-3 anys per al curs 2016-2017

  • El període de sol·licituds d'admissió per a les noves aules serà del 21 al 28 de juny. Les llistes definitives d'admesos es publicaran el 6 de juliol i el final del procés de matriculació es realitzarà entre 8 al 13 de juliol

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat de 34 centres nous que implantaran aules d'Educació Infantil 2-3 anys per al pròxim curs escolar 2016-2017 com a conseqüència dels resultats de l'informe d'avaluació dels 35 centres que ja implantaren el programa el curs anterior.

Per províncies, Alacant incorpora 9 noves aules i 162 places més per arribar a la xifra total de 23 aules i 414 places disponibles. Per localitats, els centres són els següents: Alacant (CEIP Mora Puchol que duplica l'aula i CEIP El Tossalet), Asp (CEIP La Paloma); Dénia (CEIP Llebeig); Elda (CEIP Miguel Servet i CEIP Santo Negro); Novelda (CEIP Gómez Navarro); Petrer (CEIP La Foia) i Xixona (CEIP Eloy Coloma).

Les comarques de Castelló sumen 4 nous centres i 72 places per completar una oferta total d'11 aules i 198 places per al curs que ve. S'incorporen aules a Borriana (CEIP Cardenal Tarancón); Castelló de la Plana (CEIP Blasco Ibáñez); la Vall d'Uixó (CEIP Ausiàs March) i Vilafamés (CEIP Sant Miquel).

Finalment les comarques de València incorpora 21 noves aules i 378 places per arribar a un total de 35 aules i 630 places. Les noves aules s'incorporen a les localitats d'Algemesí (CEIP Cervantes); Alzira (CEIP Lluís Vives, CEIP Tirant lo Blanc i CEIP Sta. Maria d'Aigües Vives); Barx (Aulari CRA Mondúver-Safor); Benigànim (CEIP Beata Inés); Bunyol (CEIP Cervantes); Canals (CEIP Vicente Rius Guillemes); Fontanars dels Aforins ( CEIP Comte de Salvatierra de Ávila); Fortaleny (Aulari CRA Ribera Baixa); Llíria (CEIP Sant Vicent Ferrer); Massamagrell (CEIP Obispo Amigó); Massalavés (CEIP Blasco Ibáñez); Ontinyent (CEIP Marínez Valls); Paterna (CEIP Antonio Ferrandis); Sagunt (CEIP M. Tarazona); Silla (CEIP Sant Roc); Torrent (CEIP San Juan Bautista); Vallada (CEIP Ramón Martí Soriano); Vilamarxant (CEIP Horta Major) i Xirivella (CEIP Rei en Jaume).

Totes aquelles famílies que vulguen optar a aquestes noves places podran sol·licitar l'admissió a través d'un procés d'admissió extraordinari que tindrà lloc del 21 al 28 de juny. Les llistes definitives d'admesos es publicaran el 6 de juliol i el final del procés de matriculació es realitzarà del 8 al 13 de juliol.

Centres que han aplicat el programa experimental d'aules de dos anys ja en el curs 2015-2016

Els 35 centres que han participat al programa experimental continuaran durant el curs escolar 2016-2017.

Pel que fa a les comarques d'Alacant tenen aules acollides al programa les localitats d'Alacant (CEIP Emilio Varela, CEIP Mora Puchol); Alcoi (CEIP Romeral, CEIP M. Hernández); Almoradí (CEIP Manuel de Torres); Benidorm (CEIP Puig Campana); Dénia (CEIP Les Vessanes i CEIP Cervantes); Elda (CEIP Nuevo Almafra); Elx (CEIP Ausiàs March i CEIP Dama d'Elx); El Campello (CEIP Rafael Altamira); Novelda (CEIP Alfonso X El Sabio) i Oriola (CEIP Villar Palasí).

Quant a les comarques de Castelló les localitats que compten amb aules amb el programa són Borriana (CEIP Francesc Roca i Alcide); Castelló (CEIP Bisbe Climent, CEIP Mestre Canós Sanmartín, CEIP Mestre Armelles Doménech); La Vall d'Uixó (CEIP Rosario Pérez); i Vila-Real (CEIP Concepción Arenal i CEIP Carlos Sarthou Carreres).

Finalment a València, compten amb aules del programa 2-3 anys les localitats d'Alaquàs (CEIP Ciutat de Cremona i CEIP González Gallarza); Carcaixent (CEIP Francesc Pons Bohigues); Ontinyent (CEIP Bonavista i CEIP Vicente Gironés), Sagunt (CEIP Vilamar), Torrent (CEIP Federico Maicas); València (CEIP Miguel Hernández, CEIP Federico García Lorca, CEIP Nicolau Primitiu i CEIP Padre Manjón i CEIP Les Arts) i Xàtiva (CEIP Taquígraf Martí i CEIP Attilio Bruschetti).

Subir