Dijous 24 de Maig de 2018

-C's reclama al Govern central millores en l'accessibilitat de l'estació de Moncofa :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  moncofa
09/02/2017 | elperiodic.com  

C's reclama al Govern central millores en l'accessibilitat de l'estació de Moncofa

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• La diputada per Castelló, Sandra Julià, critica que "el camí per a agafar el tren manca de voral i l'ascensor no funciona des de fa 14 anys"

La diputada del Grup Parlamentari Ciutadans (GPCs) en el Congrés per la província de Castelló, Sandrá Julià, ha registrat una pregunta al Govern central sobre "les millores necessàries en l'accessibilitat de l'estació de Moncofa". La diputada ha criticat que "el camí que han de recórrer els veïns és de diversos quilòmetres, enmig d'horts i fàbriques, a més de mancar alguns trams de voral i il·luminació".

"L'accessibilitat a l'estació és desastrosa, a més de tots els impediments per a arribar, cal sumar-li que l'ascensor porta sense funcionar 14 anys i és l'única manera d'accedir a l'andana", ha assenyalat Julià. Per açò, la diputada ha qüestionat "què mesures s'han engegat fins avui pel Ministeri de Foment, ADIF i Renfe per a garantir el dret d'Accessibilitat Universal en l'estació de Moncofa de la línia C6 de rodalies de Renfe". En aquest sentit, la parlamentària ha assegurat que "Cs vol conèixer quins són i en quin nivell d'execució es troben les aportacions del Govern de Mariano Rajoy corresponents al compliment en matèria d'accessibilitat arreplegades en el Reial decret 1544/2007, de 23 de novembre".

Així mateix, la diputada en el Congrés de Cs, ha traslladat també per pregunta escrita "quina solució té prevista l'Executiu perquè els ciutadans i possibles viatgers puguen arribar a l'estació amb total seguretat des del centre del poble a l'estació" i ha afegit que "el camí és un perill per a vianants, persones amb mobilitat reduïda i ciclistes, per la qual cosa cal posar-li fi a aquesta situació com més prompte millor".

  • Currently 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 3.0/5

21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
15/05/2018 - Columna de Michel
La España que me avergüenza
15/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
President eventual para tareas a tiempo parcial

RSS elperiodic.com Moncofa
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil