Dijous 18 de Gener de 2018

-L'Ajuntament de Manises arreplega propostes per decidir les activitats d'oci juvenil :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  manises
05/09/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de Manises arreplega propostes per decidir les activitats d'oci juvenil

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Joventut, ha posat en marxa l'arreplegada de propostes dirigida als joves perquè plantegen alternatives d'oci al municipi. Les persones de 12 a 30 anys poden fer aplegar les seues propostes als Centres Juvenils Manises Jove al carrer Francisco Valldecabres 1, i Barri Sant Francesc al carrer Camí de les Simetes 1, de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 hores durant tot el mes de setembre. Cal recordar que aquestos centres juvenils compten amb diferents jocs d'oci permanents i estan oberts per a tots els joves que vulguen acostar-se a passar el seu temps lliure.

Després d'obtenir els resultats de l'enquesta Recrea Manises 2030, la poca oferta d'oci era un assumpte que preocupava molt als joves de Manises. Per això, des del Departament de Joventut s'ha treballat en aquest projecte amb l'objectiu de què els joves de la ciutat decideixen els tallers i activitats que els agradaria fer en el seu temps lliure a partir d'octubre. A més d'oferir espais públics que faciliten la diversió, l'Ajuntament pretén que aquests adolescents tinguen una ocupació de qualitat amb la qual puguen gaudir acompanyants d'altres joves amb les mateixes inquietuds.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Manises, Altea Royo, ha destacat que «amb aquesta proposta l'Ajuntament vol aconseguir la implicació dels joves del municipi perquè participen juntament amb el consistori en l'elaboració de les activitats d'oci de la ciutat».

Amb aquesta nova iniciativa, l'equip de govern posa de manifest novament la seua preocupació per la participació ciutadana. És una oportunitat que té tota la ciutadania de Manises per tractar construir la ciutat que volen i participar de forma activa en els projectes de la ciutat aportant les seues idees i opinions i, més concretament en aquest cas, amb propostes relacionades amb l'oferta d'oci per a joves.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
El independentismo en un callejón sin salida
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal
15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
11/01/2018 - Columna de Michel
¿Por qué dimite ahora Arturo Mas?

RSS elperiodic.com Manises
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil