Dissabte 24 de Març de 2018

-Manises participarà en la fira francesa d'Aubagne :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  manises
04/08/2017 | elperiodic.com  

Manises participarà en la fira francesa d'Aubagne

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Argillà Aubagne, la fira de ceràmica més important de França que se celebra cada dos anys, tindrà lloc els dies 5 i 6 d'agost amb Espanya com a país invitat. Un total de 250 integrants participaran en un esdeveniment que comptarà amb més de 30 ceramistes espanyols i per al que s'ha creat un ''Village Espagnol".

La ceràmica manisera estarà representada per una delegació de l'empresa Vicente Diez, reconeguda internacionalment per les seues pastes ceràmiques de qualitat com els gresos i les porcellanes. A més dels artistes locals Pepe Royo i Carmen Marco, que posaran una caseta per mostrar les seues millors peces ceràmiques. També hi haurà una representació musical de Manises amb les actuacions de dia al recinte ferial a càrrec de la Societat Musical l'Artística Manisense i del trio de metalls Pegasus Brass que dissabte a la nit actuarà a la fira.

Amb 190 expositors, 85.000 visitants i 30.000 seguidors a la pàgina de Facebook d'Argilla Aubagne, l'esdeveniment ha anat creixent i millorant al llarg dels 26 anys que porta en marxa, convertint-se en una cita obligada per qualsevol persona interessada en la ceràmica. Per això, el president de l'AeCC i també regidor de Cultura i Promoció de la Ceràmica de l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant, afirma que Aubagne "és una oportunitat única per promocionar i internacionalitzar la nostra ceràmica i la nostra cultura a França".

A més d'aquesta participació manisera, coordinada per l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC), s'han organitzat nombroses activitats:

- Exposició ''Expansions-Confluences'' de ceràmiques de Mia Llauder i Joan Serra, en el Centre d'Art Les Pénitents Noirs, des del 3 de juny al 9 de setembre.
- Exposició ''BARRO.ES'' de ceràmiques dels municipis de l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica, mostra que ja s'ha exposat a Itàlia i nombrosos punts d'Espanya. Es podrà visitar en el "Espace des Libertés" des del dia 2 fins al 19 d'agost.
- Cocció ceràmica i espectacle de foc a càrrec del grup Ignición.
- Espai gastronòmic amb especialitats espanyoles (es preveu servir entre 600 i 800 menús en dos dies), a més d'una zona de venta de productes típics a càrrec de Lo Cadub i La Galera.
- Tallers de torn i espai informatiu de l'AeCC.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/03/2018 - Editorial
Volver
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo
23/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Los jubilados salen a la calle / Manteros
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable

RSS elperiodic.com Manises
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil