Divendres 19 de Gener de 2018

-Manises celebra la Setmana del Major 2017 amb activitats lúdiques, esportives i culturals :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  manises
05/06/2017 | elperiodic.com  

Manises celebra la Setmana del Major 2017 amb activitats lúdiques, esportives i culturals

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Afers Socials, ha organitzat la Setmana del Major 2017 amb activitats lúdiques, esportives i culturals per a gaudir entre amics. La celebració de la Setmana del Major tindrà lloc del 5 al 9 de juny amb activitats com senderisme, risoteràpia, jocs de mesa, cinema i ioga, entre altres.

La Setmana del Major comença el dilluns, 5 de juny, amb la inauguració de l'exposició del Taller de Manualitats i Pintura a l'oli curs 2016/2017 i del Taller de Papiroflèxia del Club de Convivència Faitanar. Aquesta activitat tindrà lloc a la Casa de la Cultura.

El mateix dia, a les 13:00 hores, tindrà lloc l'acte inaugural de la Setmana del Major amb una paella gegant amenitzada amb música i animació, a la plaça de Rafael Atard. A la vesprada, l'Auditori Germanies acull Antologia de la Sarsuela, amb la Societat Musical de l'Artística Manisense.

El regidor d'Afers Socials, Carles López, ha manifestat que "l'objectiu d'aquesta setmana és que siga la setmana gran de les persones majors del poble i aportar activitats lúdique, festives i culturals. A més, que siguen les persones majors les que tinguen un temps per a ells, per a gaudir del nostre poble i per a ser els protagonistes de la vida a Manises, tal com ells mereixen".

L'endemà, el 6 de juny, les activitats comencen amb l'exhibició dels Tallers de Gimnàstica i Ioga al Pavelló d'Esports Luis Vilar. A la vesprada, arriba l'ocasió d'anar al cinema.

Per al 7 de juny es pot triar una visita al MUVIM i al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana. A la vesprada tindrà lloc l'actuació d'un grup de playback i balls de saló, a més a més de l'homenatge als veïns centenaris de Manises.

El 8 de juny toca fer exercici amb una ruta de senderisme pel parc de la Canaleta i de Capçalera. A la vesprada, hi haurà Taller de Risoteràpia al Club de Convivència Sant Francesc.

La Setmana del Major finalitza el 9 de juny amb un taller de papiroflèxia, un taller de risoteràpia i la final dels jocs de taula que s'han realitzat al llarg de la setmana.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal
15/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
El independentismo en un callejón sin salida
11/01/2018 - Columna de Michel
¿Por qué dimite ahora Arturo Mas?

RSS elperiodic.com Manises
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil