Diumenge 18 de Febrer de 2018

-Manises celebra la setmana de Medi Ambient i Salut Pública amb activitats de conscienciació :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  manises
31/05/2017 | elperiodic.com  

Manises celebra la setmana de Medi Ambient i Salut Pública amb activitats de conscienciació

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Manises, a través de les Regidories de Salut Pública i Medi Ambient, ha organitzat la setmana de Medi Ambient i Salut Pública en la qual es durà a terme unes jornades de conscienciació canina i mediambiental.

La celebració, tindrà lloc del 29 de maig al 4 de juny, amb activitats com la xarrada "Com Educar el Meu Gos", que donaran els professionals de l'empresa Educan, el dimarts, 30 de maig, a les 18:30 hores, a la Casa de la Cultura.

Dijous, 1 de juny, tindrà lloc l'activitat Som Energia, «transició energètica cap a les energies renovables» a la Casa de la Cultura, a les 19:00 hores, mentre que divendres, 2 de juny, Projecte Animalista Manises, donarà la xarrada «Tinença d'animals i convivència veïnal» a les 18:30 hores, a la Casa de Cultura, per a impulsar la tinença responsable de gossos.

El 4 de juny serà el dia més gran d'aquesta setmana perquè de 10:00 a 14:00 hores a la Plaça de Rafael Atard, hi haurà demostracions i regals, així com activitats perquè els ciutadans gaudisquen amb el seu gos, com ara un taller olfactiu, el circuit caní d'activitats amb piscina relax, el lliurament de diplomes del curs "Educació Canina Urbana C-I" i la demostració d'alumnes del curs "Educació Canina Urbana C-I".

A més a més, els ciutadans que tinguen gos censat, poden passar per l'Oficina de Salut Pública al carrer d'Ausiàs March, número 9 de Manises, a recollir un obsequi que consisteix en una bossa de passeig en la qual es pot trobar un ós dispensador de bosses, un ampolla de plàstic per netejar el pipi, un recollidor ecològic de caques i un tríptic informatiu de conducta cívica. Des de la Regidoria de Salut Pública es recorda als veïns de Manises, que tindre al gos censat és una obligació.

La regidora de Salut Pública de l'Ajuntament de Manises, Mª Irene Camps, ha declarat que amb aquesta setmana "volem propiciar un ambient de convivència entre els ciutadans que tenen gossos i els que no en tenen per a gaudir tots junts del poble amb respecte i empatia. A més a més, l'abandonament d'excrements és un problema molt greu a la nostra ciutat i consegüentment la Policia Local posarà en marxa un dispositiu especial de vigilància per tota la localitat."

Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha explicat que "és treball de tots respectar i cuidar el medi ambient, perquè entre tots construirem una Manises guapa, neta i on valga la pena viure".

A més durant la setmana es col·locaran vinils en contenidors i papereres així com banderoles a les faroles més perjudicades per les miccions canines per tal de donar més visibilitat al problema de brutícia ocasionat per les necessitats canines.

A les escoles, més concretament, als cursos de quart i cinqué de primària es posarà també un vídeo de conscienciació en pro de la convivència entre la nostra ciutadania i les nostres mascotes així com també unes xarrades de conscienciació així com un concurs de dibuix els guanyadors del qual aconseguiran un original waterdrop.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
09/02/2018 - La Palestra
Trabajamos por la cultura
12/02/2018 - Chuzos de Punta
Extremistas y “extremistos”
12/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
No con mi silencio / Las libertades con la marcha atrás puesta
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas

RSS elperiodic.com Manises
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil