Dijous 14 de Desembre de 2017

-L’Ajuntament de Manises s’adhereix al Dia Internacional contra la LGTBfòbia :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  manises
16/05/2017 | elperiodic.com  

L’Ajuntament de Manises s’adhereix al Dia Internacional contra la LGTBfòbia

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Manises s'adhereix al Dia Internacional contra la LGTBfòbia, que se celebra el dimecres, 17 de maig, i a les activitats organitzades pel col.lectiu Lambda València.

En 1990 l'Assemblea General de l'OMS va eliminar l'homosexualitat de les llistes de malalties mentals. Aquest fet va suposar una cita important en la lluita del moviment LGTB, una lluita que, encara continua activa i en la que seguim donant passos endavant.

A més a més, en 2017 la Comunitat Valenciana ha aprovat la Llei Integral per a les persones Trans, a l'avantguarda d'Europa. El col·lectiu Lambda, com a LGTB, ha rebut als últims anys el reconeixement al seu treball per defensar i lluitar per aconseguir una societat diversa, ha vist les seues banderes penjades per primera vegada a les balconades dels edificis públics i han estat rebudes i rebuts per les institucions públiques per primera vegada en la seua història.

Malgrat això, l'LGTBfòbia encara continua vigent. Ens ho demostren els casos d'assetjament escolar i discriminació cap a persones LGTB. També les informacions sobre l'existència de camps de concentració per a homes gais o bisexuals en Txetxènia, les notícies de les pallisses a persones lesbianes, gais i bisexuals al Regne Unit o l'existència d'Estats que sancionen l'homosexualitat i la transsexualitat amb penes privatives de llibertat i fins i tot la mort.

Segons paraules de la regidora de Diversitat Afectivosexual de l'Ajuntament de Manises, Pilar Gómez", "aquest 17 de maig, Dia Internacional contra l'LGTBfòbia, des de l'Ajuntament de Manises mostrem públicament el nostre rebuig contra aquesta plaga que, encara hui, ens continua colpejant".

A més a més, la regidoria de Diversitat Afectivosexual de l'Ajuntament de Manises ha dut a terme una sèrie d'accions al llarg de la ciutat que consisteixen en la pintura amb els colors de l'arc de Sant Martí de diferents elements del mobiliari urbà. D'una banda, s'han pintat pivots situats a les voreres d'alguns carrers o rotondes de Manises, d'altra, s'han pintat uns arcs de ferro situats a un jardí. L'objectiu principal d'aquestes accions és reivindicar el dia Internacional contra l'LGTBfòbia.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil