Dissabte 24 de Febrer de 2018

-L’Ajuntament de Manises s’adhereix al Dia Internacional contra la LGTBfòbia :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  manises
16/05/2017 | elperiodic.com  

L’Ajuntament de Manises s’adhereix al Dia Internacional contra la LGTBfòbia

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Manises s'adhereix al Dia Internacional contra la LGTBfòbia, que se celebra el dimecres, 17 de maig, i a les activitats organitzades pel col.lectiu Lambda València.

En 1990 l'Assemblea General de l'OMS va eliminar l'homosexualitat de les llistes de malalties mentals. Aquest fet va suposar una cita important en la lluita del moviment LGTB, una lluita que, encara continua activa i en la que seguim donant passos endavant.

A més a més, en 2017 la Comunitat Valenciana ha aprovat la Llei Integral per a les persones Trans, a l'avantguarda d'Europa. El col·lectiu Lambda, com a LGTB, ha rebut als últims anys el reconeixement al seu treball per defensar i lluitar per aconseguir una societat diversa, ha vist les seues banderes penjades per primera vegada a les balconades dels edificis públics i han estat rebudes i rebuts per les institucions públiques per primera vegada en la seua història.

Malgrat això, l'LGTBfòbia encara continua vigent. Ens ho demostren els casos d'assetjament escolar i discriminació cap a persones LGTB. També les informacions sobre l'existència de camps de concentració per a homes gais o bisexuals en Txetxènia, les notícies de les pallisses a persones lesbianes, gais i bisexuals al Regne Unit o l'existència d'Estats que sancionen l'homosexualitat i la transsexualitat amb penes privatives de llibertat i fins i tot la mort.

Segons paraules de la regidora de Diversitat Afectivosexual de l'Ajuntament de Manises, Pilar Gómez", "aquest 17 de maig, Dia Internacional contra l'LGTBfòbia, des de l'Ajuntament de Manises mostrem públicament el nostre rebuig contra aquesta plaga que, encara hui, ens continua colpejant".

A més a més, la regidoria de Diversitat Afectivosexual de l'Ajuntament de Manises ha dut a terme una sèrie d'accions al llarg de la ciutat que consisteixen en la pintura amb els colors de l'arc de Sant Martí de diferents elements del mobiliari urbà. D'una banda, s'han pintat pivots situats a les voreres d'alguns carrers o rotondes de Manises, d'altra, s'han pintat uns arcs de ferro situats a un jardí. L'objectiu principal d'aquestes accions és reivindicar el dia Internacional contra l'LGTBfòbia.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García

RSS elperiodic.com Manises
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil