Divendres 24 de Novembre de 2017

-Planta la teua botella a les Alqueries :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  lesalqueries
19/11/2013 | elperiodic.com  

Planta la teua botella a les Alqueries

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El nou projecte de Sabadacasal es diu “Planta la teua botella” i consisteix en la construcció d’un bosc d’arbres de plàstic a partir de les botelles portades por la gent del poble, a més d’altres adorns de tipus nadalenc, que es ficaran en el pati del Casal. A aquest projecte participen també els altres grups del Casal (Centre juvenil, associació Juvenil “Casal SOS” i Casal Jove).

Amb motiu de l’arribada del Nadal, des del Casal Jove volen celebrar aquestes festes des de una actuació comunitària e intergeneracional (al voler implicar al major nombre de persones del poble), anticonsumista (al reflexionar sobre el consumisme que ens envolta), ecològica (re-utilitzant i finalment reciclant el material utilitzat) i sol·lidària (sent el benefici per a un projecte social).

Des del Casal consideren que és una oportunitat per a unir a tots els grups en un projecte comun i visibilitzar el seu esforç, a més de desenvolupar la seva creativitat. A més, avaluaran les conseqüències medioambientals de consumir botelles de plàstic i investigaran sobre solucions de reciclatge o consums alternatius. I utilitzaran els diners aconseguits en la venda de taps en un fi solidari (triat per tot els grups).

Per a aconseguir-ho, demanen botelles de plàstic a tota la comunitat de les Alqueries, que es poden portar al Casal Jove en horari de vesprades o guardar-les i demanar que vagen a arreplegar-les.

Amb les botelles realitzaran tallers creatius els dissabtes en Sabadacasal, i entre setmana els dimarts, dijous i dissabtes, de cinc a sis i mitja (depenent de la seua "productivitat" i gent interessada, ampliaran o disminuiran l'horari de tallers). Es treballarà en xicotets grups. Cada grup pot aportar la seva idea de realització. A més s’han fet quatre comissions de treball que es reunixen al Casal.

El projecte, que es realitzarà durant el mes de novembre i desembre de 2013 al Casal Jove per a concloure l’última setmana abans de Festes. Les fotos i les novetats del projecte s’aniran publicant en els blogs del Casal: sabadacasal.blogspot.com.es y casaljove.lacoctelera.net.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil