Diumenge 25 de Febrer de 2018

-Planta la teua botella a les Alqueries :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  lesalqueries
19/11/2013 | elperiodic.com  

Planta la teua botella a les Alqueries

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El nou projecte de Sabadacasal es diu “Planta la teua botella” i consisteix en la construcció d’un bosc d’arbres de plàstic a partir de les botelles portades por la gent del poble, a més d’altres adorns de tipus nadalenc, que es ficaran en el pati del Casal. A aquest projecte participen també els altres grups del Casal (Centre juvenil, associació Juvenil “Casal SOS” i Casal Jove).

Amb motiu de l’arribada del Nadal, des del Casal Jove volen celebrar aquestes festes des de una actuació comunitària e intergeneracional (al voler implicar al major nombre de persones del poble), anticonsumista (al reflexionar sobre el consumisme que ens envolta), ecològica (re-utilitzant i finalment reciclant el material utilitzat) i sol·lidària (sent el benefici per a un projecte social).

Des del Casal consideren que és una oportunitat per a unir a tots els grups en un projecte comun i visibilitzar el seu esforç, a més de desenvolupar la seva creativitat. A més, avaluaran les conseqüències medioambientals de consumir botelles de plàstic i investigaran sobre solucions de reciclatge o consums alternatius. I utilitzaran els diners aconseguits en la venda de taps en un fi solidari (triat per tot els grups).

Per a aconseguir-ho, demanen botelles de plàstic a tota la comunitat de les Alqueries, que es poden portar al Casal Jove en horari de vesprades o guardar-les i demanar que vagen a arreplegar-les.

Amb les botelles realitzaran tallers creatius els dissabtes en Sabadacasal, i entre setmana els dimarts, dijous i dissabtes, de cinc a sis i mitja (depenent de la seua "productivitat" i gent interessada, ampliaran o disminuiran l'horari de tallers). Es treballarà en xicotets grups. Cada grup pot aportar la seva idea de realització. A més s’han fet quatre comissions de treball que es reunixen al Casal.

El projecte, que es realitzarà durant el mes de novembre i desembre de 2013 al Casal Jove per a concloure l’última setmana abans de Festes. Les fotos i les novetats del projecte s’aniran publicant en els blogs del Casal: sabadacasal.blogspot.com.es y casaljove.lacoctelera.net.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto

RSS elperiodic.com Les Alqueries
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil