Dijous 19 de Abril de 2018

-Compromís celebra la 7a Festa Estellés Marina Baixa :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  lanucia
13/10/2016 | elperiodic.com  

Compromís celebra la 7a Festa Estellés Marina Baixa

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Compromís celebra Festa comarcal en homenatge a Vicent Andrés Estellés, que tindrà lloc el 15 d’octubre a la Nucia. “és una de les dates marcades al calendari de Compromís, la celebració del sopar i recital poètic en homenatge al nostre poeta més universal, Vicent Andrés Estellés”, afirma el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de la Nucia, Pep Pastor.

Per a la celebració Pastor, com a regidor i portaveu del Grup a l’Ajuntament de la Nucia, va presentar la sol·licitud a principis de setembre, demanant la plaça de l’Almàssera per a la celebració de dita festa. Finalment, a octubre, un mes més tard, deneguen la sol·licitud al·legant que hi ha una actuació a l’Auditori i que podrien haver problemes pel so de les dues activitats i per la gent. Tot seguit, va presentar per registre un nou escrit, demanant un altre emplaçament per a la festa entre 5 que proposaven. Finalment s’ha cedit la Capelleta de Sant Rafel sense cap tipus de material tècnic dels quals disposa l’ajuntament, com són cadires, taules i punt de llum.

En paraules de Pastor “Pretenen que no fem l’activitat, donat que no és organitzada per ells. Primer ens neguen la plaça de l’Almàssera amb motius que ens podrien haver donat a la setmana de sol·licitar-ho, però tarden un mes a contestar. Finalment acorden, el passat dilluns, cedir-nos la Capelleta de Sant Rafel, obligant-nos a acabar a les 23h i no a les 00h com volíem. Per si no fóra poc, redacten la resposta dimarts i si no em presente dijous a l’ajuntament no me la donen.” D’aquesta manera, prossegueix, “després bé que tallen tot el nucli urbà per a qualsevol cosa, i també deixen de tot a qualsevol esdeveniment, siga organitzat per una associació pública o privada. També quan el PP celebra reunions, dinars, etc. tenen de tot que els deixa l’ajuntament però a la resta no.”

Per acabar, Pastor demana l’assistència a la Festa “Malgrat totes les traves, el pròxim dissabte dia 15 a les 20:30h celebrarem la 7a Festa Estellés a la Nucia, a la Capelleta de Sant Rafel. Farem sopar de cabasset i recital poètic, i a més comptarem amb l’actuació de 3 grups, com són Vers al Vent, Laura Díaz i Guayaband, aquest últim de la Vila Joiosa. Des d’ací vull convidar a tota la comarca a la festa, que també serà de protesta pels impediments municipals a la seuacelebració.”

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
10/04/2018 - Carta oberta a Moncofa
Moncofa al borde de precipicio
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com La Nucía
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil