Dimecres 21 de Març de 2018

-Reunió en Alcoi de l'Acord Territorial per l'Ocupació :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  ibi
06/02/2017 | elperiodic.com  

Reunió en Alcoi de l'Acord Territorial per l'Ocupació

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La setmana passada va tindre lloc a Alcoi, a l'espai de l'Àgora, una reunió de treball de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament a La Vall d'Albaida, L'Alcoià i La Foia de Castalla.
En la reunió, la segona de la Junta Directiva que es realitza mensualment, s'ha seguit avançant en les accions per a fomentar l'ocupació a les nostres comarques.

La reunió va servir per a conèixer les 11 persones contractes gràcies a una subvenció del SERVEF. Dels 11 treballadors, 8 tenen perfil tècnics d'assessorament i es reparteixen entre els 3 ajuntaments. També s'han incorporat 3 administratius (una en cada municipi). El personal contractat està desenvolupant 2 projectes: Un per a desenvolupar el pacte i un altre projecte experimental per a millorar l'ocupació en les 3 comarques.

Recordem que aquest pioner acord, va ser signat el passat mes de novembre pels ajuntaments D'Alcoi, Ibi i Ontinyent així com CC.OO, UGT de les tres zones i la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (IBIAE-FEDAC-COEVAL) ja ha començat a donar els seus fruits.

Des dels ajuntaments d'Alcoi, Ibi i Ontinyent s'ha coincidit en destacar que amb la posada en marxa de les accions d'aquest acord entre administracions, sindicats i patronals "seguim fem passes per a abordar la problemàtica de la desocupació i el desenvolupament local de manera coordinada i planificada, posant en marxa accions que ens servisquen per al manteniment i desenvolupament industrial, comercial i turístic de les nostres comarques, i sobretot per afavorir la creació de llocs de treball, que es el nostre principal objectiu comú".

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Ibi
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil