Dissabte 21 de Abril de 2018

-Gandia ven la seua oferta complementària al sol i platja a la Fira de Turisme de Berlín :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  gandia
07/03/2018 | elperiodic.com  

Gandia ven la seua oferta complementària al sol i platja a la Fira de Turisme de Berlín

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, assisteix a una de les fires turístiques més importants de l'any i per tancar acords amb touroperadors internacionals
• Morant destaca l'interés que mostren els operadors en potenciar l'oferta cultural, patrimonial i mediambiental de Gandia

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha assistit aquests dies a la celebració de la Fira Internacional de Turisme de Berlin (ITB), on ha mantingut reunions amb diferents touroperadors internacionals amb l'objectiu de potenciar l'oferta complementària a sol i platja, un treball que es desenvolupa a la ciutat durant els últims anys.

En aquest sentit, la primera autoritat local, responsable de la gestió turística de la ciutat, ha tancat acords amb diversos touroperadors per dur a terme la creació de paquets turístics que potencien "la cultura i el patrimoni històric i natural com a complements perfectes a l'oferta ja consolidada de sol i platja de Gandia".

La presència a Berlin ha servit per a perfilar els últims detalls de les campanyes de promoció turística en línia a través de sengles acords amb Minube i Lastminute.com, per al reposicionament de la marca turística de Gandia. Aquestes accions estan enfocades als mesos de temporada baixa, amb l'objectiu de seguir millorant les dades de desestacionalització turística de Gandia.

Finalment, s'ha establert un primer contacte amb una empresa encarregada de la generació de paquets turístics que oferixen experiències vivencials. Un tipus de turisme molt demandat en els últims anys i que, a més, realça les arrels del municipi, potenciant la seua història, els seus sectors econòmics i els aspectes que fan de la ciutat un espai únic comparat amb altres destinacions turístiques.

Morant ha assenyalat que "l'assistència a aquestes importants fires turístiques servix per a tancar acords que ajuden a l'objectiu de desestacionalitzar la nostra oferta turística, cosa que passa, indubtablement, per oferir alternatives atractives a la nostra oferta consolidada de sol i platja". "Que la nostra platja és la millor de la Mediterrània és indubtable, per això cada any ens visiten desenes de milers de turistes, però hem de treballar paral·lelament en tres línies: la primera és enfortir la qualitat dels nostres serveis perquè aquesta oferta de sol i platja seguisca sent la que més atrau a la Comunitat Valenciana, una cosa que desenvolupem a través del segell SICTED, la segona és paquetitzar i comercialitzar opcions turístiques que atrauen visitants durant tot l'any, potenciant la nostra oferta cultural, patrimonial i mediambiental, i, finalment, el treball per atreure turisme de congressos, un fet que s'enlairarà definitivament quan en els pròxims mesos inaugurem l'auditori de la platja".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil