Dijous 26 de Abril de 2018

-Arriba a Gandia l'exposició 'Mestalla, un estadi de llegenda' :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  gandia
05/03/2018 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

Arriba a Gandia l'exposició 'Mestalla, un estadi de llegenda'

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Miguel Ángel Picornell, acompanyat pel José García Roig, accionista i exconseller del VCF i Pablo Mantilla, Gerent de la Fundació del VCF, han presentat aquest matí en roda de premsa l'exposició sobre l'Estadi del València que s'inaugurarà el dijous 8 de març a les 19:00 hores a la Casa de la Marquesa. L'exposició romandrà a la nostra ciutat fins al 20 de març i estarà oberta en horari de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 hores.

"La mostra fa un recorregut pels 95 anys d'història de l'Estadi del València CF, a través d'una sèrie de peces històriques com entrades de tots els temps, quadres, cartells i panells explicatius on es recullen curiositats i anècdotes succeïdes durant tot aquest temps i que han marcat part de la història de la capital de la Comunitat Valenciana" va explicar Miguel Ángel Picornell.

Per la seua banda, Pablo Mantilla ha agraït el treball que han realitzat, per fer possible aquesta exposició, tant la Penya Valencianista 1 d'octubre, com l'ex conseller del Club, José García Roig. Segons Mantilla, "és la millor exposició que s'ha fet sobre el València, ja que resumeix la història de gairebé un segle des que es va inaugurar aquest estadi".

Així mateix, José García Roig ha aprofitat per a agrair tant a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gandia, com a la Casa de la Marquesa i a les Penyes Valencianistes per la seua aportació a aquesta mostra. García Roig va comentar que "és la primera vegada que es fa una exposició del València CF a Gandia, i que millor moment que fer-la coincidir amb l'any de la Capitalitat Cultural de Gandia. A més es compleix el 90 aniversari de la fundació del València CF el pròxim 19 de març mentre està exposada la mostra". L'exconseller ha destacat que "Gandia és el bressol de l'ampliació de capital del 2009, i per tant el club tenia un deute amb la ciutat, el que és més motiu si és possible per portar l'exposició a la ciutat".

El dia de la inauguració està previst que acudisquen a la mostra exjugadors del València i que la ràdio oficial de Club retransmeta en directe des de la Casa de Cultura.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil